U bent hier

dinsdag, juni 7, 2016 - 11:48

De zomervakantie is in aantocht! Bijna gedaan met je dagen door te brengen in muffe klaslokalen of met je neus tussen de boeken. De mama’s en de papa’s leggen hun werk ook even aan de kant om wat te ontspannen. Tijd dus om volop te genieten van al wat extra vrijetijd.
Met vrienden en vriendinnen afspreken, of gewoon wat ‘quality time’ met het gezin, voor iedereen het ideale moment om een dagje Bobbejaanland op de planning te zetten.

Want zeg nu zelf, er is niets leuker dan op een zonnige dag genieten van rollercoasters & nog véél andere attracties.

Jammer genoeg valt het weer niet altijd mee in ons kleine landje.
Maar daar heeft Bobbejaanland iets op gevonden: Bij elk ticket* dat je minstens 2 dagen op voorhand aankoopt, krijg je een weersgarantie cadeau. Jawel, helemaal gratis!

We lichten het even toe:
Als het slecht weer is op de dag van je geplande bezoek, worden je tickets 7 dagen verlengd (gesloten dagen inclusief) . Zo kan je zonder problemen naar ons pretpark komen bij beter weer. Want wij hebben liever dat je naar zonnecrème zoekt in plaats van naar je regenjas.

Weer of geen weer, begin je uitstap alvast te plannen, koop nu zonder zorgen je tickets online!

*Niet geldig voor tickets aangekocht met actiecode, tickets voor dagen met oranje driehoekje of tickets voor 29/6, 30/6 en 1/7.

Deel je ervaring