U bent hier

de impact van COVID-19 op Bobbejaanland.
woensdag, maart 18, 2020 - 16:24

België wordt hard getroffen door het Coronavirus. Maar, dat iedereen een bijdrage kan leveren in de strijd tegen COVID-19 blijkt ook uit de laatste nieuwsfeiten. Om de verspreiding van het virus verder te vertragen heeft de regering tijdens de laatste persconferentie op 27 maart aangekondigd de maatregelen te verlengen tot en met minstens 19 april. Dat betekent dat onze collega's ook zoveel als mogelijk blijven telewerken waardoor onze kantoren grotendeels gesloten zijn en moeilijker bereikbaar zijn.

vrijdag, oktober 11, 2019 - 16:47

Binnen enkele dagen start ook Halloween in Bobbejaanland. Na het gruwelijke succes van Welp vorig jaar, kiest Bobbejaanland opnieuw voor een Vlaamse film als basis voor het nieuwe spookhuis. Dit jaar gaat de eer naar het huiveringwekkende Yummy. De eerste Vlaamse Zombie-film komt pas uit op 18 december 2019, maar kan binnenkort dus al live worden beleefd in Bobbejaanland. Meer weten over de unieke samenwerking tussen Bobbejaanland, KFD en A Team Productions? Je leest alle informatie in deze blog. 

Geniet met je kinderen van de kinderattracties in Bobbejaanland.
woensdag, augustus 14, 2019 - 17:32

In Bobbejaanland opende recent de nieuwe triple launch coaster Fury, een achtbaan voor échte durvers. Met deze nieuwe toevoeging, telt het park nu maar liefst acht coasters, toch blijft het plezantste land een echt familiepark. Met moederdag in het vooruitzicht, doen we graag uit de doeken waarom ook de allerkleinsten zullen genieten van een dag in Bobbejaanland. 

Pagina's