U bent hier

woensdag, maart 18, 2020 - 16:24

Er is licht aan het einde van de tunnel. De veiligheidsraad heeft beslist dat Bobbejaanland de deuren weer mag openen. Vanaf 1 juli 2020 zijn jullie opnieuw welkom in ‘t Plezantste Land.  

Deze heropening brengt enkele nieuwigheden met zich mee. Wij bundelden jullie vragen en onze antwoorden in deze blog. 

vrijdag, oktober 11, 2019 - 16:47

Binnen enkele dagen start ook Halloween in Bobbejaanland. Na het gruwelijke succes van Welp vorig jaar, kiest Bobbejaanland opnieuw voor een Vlaamse film als basis voor het nieuwe spookhuis. Dit jaar gaat de eer naar het huiveringwekkende Yummy. De eerste Vlaamse Zombie-film komt pas uit op 18 december 2019, maar kan binnenkort dus al live worden beleefd in Bobbejaanland. Meer weten over de unieke samenwerking tussen Bobbejaanland, KFD en A Team Productions? Je leest alle informatie in deze blog. 

Geniet met je kinderen van de kinderattracties in Bobbejaanland.
woensdag, augustus 14, 2019 - 17:32

In Bobbejaanland opende recent de nieuwe triple launch coaster Fury, een achtbaan voor échte durvers. Met deze nieuwe toevoeging, telt het park nu maar liefst acht coasters, toch blijft het plezantste land een echt familiepark. Met moederdag in het vooruitzicht, doen we graag uit de doeken waarom ook de allerkleinsten zullen genieten van een dag in Bobbejaanland. 

Pagina's