U bent hier

vrijdag, december 15, 2017 - 10:49

Het jaar 2017 loopt op haar einde, maar voor het zover is, schuiven we onze voeten onder tafel voor een heerlijk kerstdiner of tellen we met z’n allen af naar het nieuwe jaar. Hoe dan ook, iedereen viert Kerstmis op zijn eigen manier, toch zijn er een aantal gewoontes die steeds terugkeren. Denk maar aan het zetten van de kerstboom, om vervolgens trots een foto van je nieuwe creatie te delen op instagram. Of de pakjesavond waarop je garderobe steevast wordt uitgebreid met een paar warme sokken of een foute kersttrui.

Kerstcadeau
maandag, december 4, 2017 - 11:59

Speciaal voor jullie stelden we dit jaar een kerstcadeau samen om u tegen te zeggen. Samen met onze vrienden van Comics Station, bezorgen we je uitverkoren ontvanger écht een jaar vol plezier, met stripalbums thuis, in de attracties bij ons of bij één van onze collega’s. 

woensdag, november 15, 2017 - 10:09

BLACK FRIDAY BIJ BOBBEJAANLAND

Sommige succesvolle Amerikaanse tradities nemen we graag over. Zo vieren we bij Bobbejaanland ook Halloween, eten we al eens graag een burger én zorgen we ervoor dat je op 24 november tijdens Black Friday bij Bobbejaanland kan shoppen aan mega kortingen.

Black Friday Mega Promo

Wat is dat nu eigenlijk Black Friday? Wel, wij doen jou een onweerstaanbaar aanbod en jij maakt de deal van je leven. Fantastisch.

Pagina's