U bent hier

vrijdag, oktober 11, 2019 - 16:47

Binnen enkele dagen start ook Halloween in Bobbejaanland. Na het gruwelijke succes van Welp vorig jaar, kiest Bobbejaanland opnieuw voor een Vlaamse film als basis voor het nieuwe spookhuis. Dit jaar gaat de eer naar het huiveringwekkende Yummy. De eerste Vlaamse Zombie-film komt pas uit op 18 december 2019, maar kan binnenkort dus al live worden beleefd in Bobbejaanland. Meer weten over de unieke samenwerking tussen Bobbejaanland, KFD en A Team Productions? Je leest alle informatie in deze blog. 

Geniet met je kinderen van de kinderattracties in Bobbejaanland.
woensdag, augustus 14, 2019 - 17:32

In Bobbejaanland opende recent de nieuwe triple launch coaster Fury, een achtbaan voor échte durvers. Met deze nieuwe toevoeging, telt het park nu maar liefst acht coasters, toch blijft het plezantste land een echt familiepark. Met moederdag in het vooruitzicht, doen we graag uit de doeken waarom ook de allerkleinsten zullen genieten van een dag in Bobbejaanland. 

Ervaar topsnelheid van 106 km/u met Fury, de snelste achtbaan van de Benelux
dinsdag, juni 11, 2019 - 12:25

Nadat Bobbejaanland een tijdje geleden bekend maakte dat Fury zou zorgen voor een wereldprimeur, kunnen we vandaag met trots melden dat het einde van onze bouw in zicht is. De snelste achtbaan van de Benelux, die je zowel vooruit als achteruit kan beleven, opent binnen ongeveer twee weken en dus leggen we vandaag nog de laatste hand aan de attractie én de nieuwe themazone Land of Legends. Redenen te over om ook jullie van een nieuwe update te voorzien.

Pagina's