U bent hier

donderdag, maart 23, 2017 - 09:32

Op zaterdag 1 april 2017 opent het plezantste land alweer haar deuren voor jou! Na de lancering van de meeslepende grottenexpeditie The Forbidden Caves in 2015 en de innovatieve Mount Mara Virtual Reality achtbaan in 2016, focussen we dit jaar op de terugkeer van heerlijk ouderwets speelplezier. Dat doen we met de aanleg van Wondergarden, een geweldige speeltuin waarin alle kinderen vanaf 3 jaar ongetwijfeld hun gading vinden!

Wat zijn de blikvangers van Bobbejaanland dit seizoen?

Prachtige aanwinsten: Wondergarden en The Lake House

(Ont)spannende speeltuin

In het nieuwe Wondergarden is ravotten, ontdekken en jezelf (en elkaar) uitdagen het hoogste goed! In deze fonkelnieuwe speeltuin leef je je lekker uit in een veilige maar uitdagende omgeving. Zowel grote als hele kleine kinderen, met of zonder een beperking, maken hier eindeloos plezier!

Benieuwd waarmee je zoal kan spelen in Wondergarden? Hieronder vind je alvast een greep uit de speeltuigen:

  • Een boomhut bovenop een touwenparcours van 5m hoog. Dankzij het platform van 6m2 en de opengewerkte zijkanten is dit de perfecte uitkijktoren voor durfals!
  • Een uitdagend evenwichtparcours met verschillende moeilijkheidsgraden, dat zowel kleine als grote kinderen aanspreekt.
  • Een platformcombinatie die ook de allerkleinsten uitnodigt op ontdekking te gaan. Via het schuine klimnet of de trap kan je het platform bereiken, langs de glijbaan schuif je er zo weer af!
  • Een kronkelende evenwichtsbalk voor gevorderden.
  • Twee grote schommelmanden waarin je samen met je vriendjes even kan uitrusten.

        

The Lake House

Ouders kunnen hun spelende kroost vanop een afstandje in de gaten houden en intussen heerlijk genieten van de zon, want aanpalend aan Wondergarden vind je het nieuwe The Lake House! Vorig jaar al werd Bobbie’s Kitchen - het self-service restaurant aan de ingang van het park - volledig gerenoveerd. Bobbejaanland zet dit project nu verder met een complete make-over en stelt je graag The Lake House voor; een restaurant met een groot vernieuwd terras dat uitkijkt over het water.

Het properste land

Uiteraard komt safety first, maar tijdens het recente parkonderhoud trakteerde Bobbejaanland haar attracties niet alleen op een grondige veiligheidscontrole. Zo kon Cowboystad zich laven aan een verkwikkende lik verf en kregen ook het Reuzenrad en de razendsnelle Speedy Bob een heerlijke opfrissingsbeurt. Naast deze succesnummers heeft Bobbejaanland uiteraard ook gedacht aan jouw gemak met de heraanleg van één van de parkings.

Dubbelzinnig doolhof

Goed nieuws, want Bobbejaanlands mysterieuze labyrint komt terug en wordt een permanente attractie! Bevrijd jezelf uit het duistere doolhof door alle raadsels te vinden en op te lossen. Elk enigma leidt tot een code waarmee je de deur naar het volgende deel kan openen. Kan jij alle raadsels ophelderen en de codes kraken?

De plezantste pauze

Om tijdens je bezoek aan het plezantste land even te bekomen van alle adrenaline, werkte Bobbejaanland samen met Unilever aan een hemelse chillout-zone. Daar kan je uiteraard ook genieten van hun lekkerste producten!

Zomers spektakel: Wicked Wheels

Naar goede gewoonte brengt Bobbejaanland ook deze zomer weer een verrassende voorstelling naar het plezantste land! Van 8 juli tot en met 27 augustus verzorgt Team Folco de duizelingwekkende Wicked Wheels show, die uniek is in de Benelux. Twee tot drie keer per dag kan je genieten van epische tricks vergezeld van piepende banden, geschifte drifts en sensationele special effects!

Huiveringwekkend Halloween

Vanaf 14 oktober hangt er opnieuw een vloek boven Bobbejaanland. Freaks, monsters en mutanten jagen je de stuipen op het lijf in 5 doolhoven, 3 scarezones en 2 shows die je kan bezoeken tijdens enkele nocturnes met bijhorend vuurwerk. Onder andere de wereldbekende illusionist Aaron Crow komt in oktober opnieuw mee griezelen in Bobbejaanland. Gratis nachtmerries inbegrepen!

Plan je een trip naar het plezantste land? Dat kan makkelijk online!

Het behoeft geen uitleg meer, maar we zeggen het toch nog graag een laatste keer: het plezantste land is helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol plezier! Jij ook? Koop je tickets online voor een prettige prijs en ontdek binnenkort alle nieuwigheden met je eigen ogen.

Beperk je je bezoek aan Bobbejaanland liever niet tot één dag? Kies het abonnement dat het beste bij je past en kom wanneer je maar wil! Je kan wel best op voorhand even de openingsuren checken. Tot snel!