U bent hier

vrijdag, december 15, 2017 - 10:49

Het jaar 2017 loopt op haar einde, maar voor het zover is, schuiven we onze voeten onder tafel voor een heerlijk kerstdiner of tellen we met z’n allen af naar het nieuwe jaar. Hoe dan ook, iedereen viert Kerstmis op zijn eigen manier, toch zijn er een aantal gewoontes die steeds terugkeren. Denk maar aan het zetten van de kerstboom, om vervolgens trots een foto van je nieuwe creatie te delen op instagram. Of de pakjesavond waarop je garderobe steevast wordt uitgebreid met een paar warme sokken of een foute kersttrui.

De winnaars in de categorieën ...

Die tradities zijn er natuurlijk om verder gezet te worden, daarom zorgen wij nog voor wat extra inspiratie voor de aankomende kerstperiode. Al laten we wel in het midden of je deze tips ook best opvolgt.

… meest originele kersttruien.

Je kan er de laatste jaren niet meer naast kijken: foute kersttruien zijn er in alle vormen, maten en kleuren. In deze categorie mag het allemaal een beetje over de top zijn want hoe fouter hoe liever. Soms loont het zelfs de moeite om zelf creatief aan de slag te gaan, zoals de creatievelingen in deze foto’s.

Geniet je graag op ieder moment van de dag van de kerstsfeer? Dan word je toch gewoon zelf een kerstboom? Deze dame doet het even voor.

 

Of doe zoals deze oma en bekijk het allemaal eens van een totaal andere kant. Geen glitters en kleurrijke versiering voor haar, wel een grappig tafereel dat tot “Grandma got run over by a reindeer” gedoopt werd.

Je kan natuurlijk “all the way” gaan en dit jaar kiezen voor een kerstjurk in plaats van een kersttrui, de blikken zullen ongetwijfeld op jouw gericht zijn.

… meest kleurrijke kerstkapsels

Nog niet zo aanwezig bij ons - gelukkig, maar ook zeker aan een opmars bezig, zijn de foute kerstkapsels en  -baarden. Rood-Groen haar, een versierde kerstboom op je hoofd, een strikje bovenaan je vlecht, enz. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt gedaan. Onderstaande foto’s toverden alvast een lach op ons gezicht.

… de lelijkste kerstbomen

Wij zijn al benieuwd naar welke stad dit jaar de award voor lelijkste kerstboom in ontvangst mag nemen. Vorig jaar was er bijvoorbeeld heel wat te doen rond de kerstbomen van Montréal en Rome. Beiden kregen een make-over, maar zoals je hier kan zien, koos de burgemeester van Montréal toch opnieuw voor een niet zo perfecte kerstboom. Net zoals de eigenaars van deze kerstbomen, toegegeven ze verdienen extra punten voor de moeite, maar blijkbaar bestaat er toch zoiets als té veel kleur.