U bent hier

  • Nightmare Motel Bobbejaanland
donderdag, april 28, 2016 - 15:02

Naast Mount Mara verwelkomt Bobbejaanland nog een nieuwe telg. Nightmare Motel is een combinatie van het traditionele Halloween horror labyrinth en de trendy escape rooms.

Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na het inchecken ontdek je dat je allesbehalve een rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten, alle deuren blijken gesloten te zijn. Past deze sleutel? Misschien eens een andere proberen! Ben jij stressbestendig genoeg om binnen de acht minuten aan de oude hotelbewoners te ontstnappen?

Het Nightmare Motel werd gebouwd door Cintia Del Mastro van Del Dracco Entertainment. Zij tekenden voordien ook al voor alle haunted houses die Bobbejaanland rijk is. Deze doolhoven liggen mee aan de basis van het stijgende halloweensucces.

Nightmare Motel is vanaf 2 april geopend. Je kan de attractie met maximum vier andere hotelgasten betreden, want je redt het niet alleen. Een poging om het Nightmare Motel op tijd te verlaten kost €5.