U bent hier

  • Op zoek naar het beste vaderdag cadeau?
maandag, maart 19, 2018 - 10:38

Dan hoef je niet langer verder te kijken. Wij hebben namelijk het perfecte cadeau gezocht én gevonden. Want wat is er voor een papa leuker dan op uitstap te gaan met het hele gezin? Een zomervakantie lang samen leuke dingen beleven en herinneringen maken, meer heb je niet nodig. Dankzij Bobbejaanland kan het nu ook echt, want als je voor 26 maart 2018 het Vaderdag-pakket aankoopt, krijg je voor papa zomaar een Silver Pas gratis! Het perfecte cadeau dus. Waarom? Dat lees je hieronder.

5 redenen waarom een abonnement voor Bobbejaanland het ideale Vaderdag cadeau is!

Dagen vol plezier met het hele gezin

Geen enkel vaderdagcadeau is zo fijn als een cadeau dat je toelaat om te genieten van een daguitstap met het hele gezin. Met een abonnement voor Bobbejaanland, kan het nu bijna dagelijks! Wat wil je papa nog meer?

Elk zomers weekend genieten van de stoere Wicked Wheels stuntshow

Echte mannen en stoere dames houden zonder twijfel van onze stuntshow. Maak dus tijdens jullie familie uitstap naar Bobbejaanland zéker tijd om een kijkje te gaan nemen in de Arena achteraan het park. De fans van deze sensationele show, kunnen hem tijdens de zomervakantie tot wel drie keer per dag gaan bekijken. Wedden dat papa zichzelf een stuntman waant wanneer hij opnieuw in de auto stapt?

15% korting op al het eten en drinken in het park, ook de biertjes

Geen daguitstap zonder aangepaste lunch! Met zeven restaurants, heb je in Bobbejaanland keuze genoeg en dankzij het cadeau voor papa krijgen jullie ook nog eens 15% korting in elk restaurant. Wist je trouwens dat we dit jaar een nieuwe menu in de aanbieding hebben? De Bandido-burger in McMonkey! En naar verluid smaakt die het best met een fris biertje erbij.

Een hele zomer verfrissing in de waterattracties van Bobbejaanland

Door de hete temperaturen in de zomer, is elke vorm van verfrissing welgekomen. In onze vijf waterattracties amuseren jullie zich samen te pletter, met het hele gezin. Onbeperkt plezier voor jong en oud verzekerd dus.

Nostalgie voor papa, nieuw voor de kinderen

Bobbejaanland staat voor nostalgie. Al meer dan 50 jaar zijn we een echt familiepark, dus jouw papa heeft ongetwijfeld leuke herinneringen aan het park. Tijd dus om oude herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken. Als dat geen reden is om een uitstap met de kinderen te plannen?

Alle voordelen van een Bobbejaanland abonnement op een rijtje.

Als je voor jezelf de Silver Pas aankoopt, geniet je al van tal van extra voordelen in en rond Bobbejaanland. Je krijgt onder andere ook toegang tot het park tijdens Bobbejaanland Halloween. Dat event is niet te missen en we vieren het dit jaar nog groter dan ooit tevoren. Een voorsmaakje van het hele Halloween gebeuren? Dat zie je in onze Aftermovie.

En daar stopt het niet, met de Silver Pas van Bobbejaanland, krijg je namelijk ook 10% korting bij een verblijf in de hotels van de Corsendonk-groep. Zo kan je na een leuke daguitstap tot rust komen in een prachtige omgeving. Ideaal dus.

Ga je graag op ontdekking in andere parken? Met onze Silver Pas geniet je van heel wat kortingen bij onze collega’s, in binnen en buitenland. Het spreekt voor zich, de Silver Pas, da’s een musthave voor het hele gezin.

Het perfecte Vaderdag cadeau dus

Er kan geen twijfel meer over bestaan. Als je nog geen idee had voor het perfecte Vaderdag cadeau, is dat dus bij deze opgelost. Jouw papa krijgt dit jaar dankzij jou en Bobbejaanland ongetwijfeld het allerleukste Vaderdag cadeau van de hele wereld. Graag gedaan!