4 oktober 2020 - Bobbejaanland 

Over het event

In de huidige omstandigheden, is het niet mogelijk om de Bobbejaanlandtrail op een veilige manier te organiseren. De tweede editie wordt bij deze dan ook geannuleerd. Wie zich reeds ingeschreven heeft, wordt persoonlijk gecontacteerd. 

We blijven echter niet bij de pakken zitten en bereiden de editie van volgend jaar vol goede moed voor! Tot dan?  

 

Ready? Set. Go!

Op 4 oktober 2020 organiseert Bobbejaanland de tweede editie van de Bobbejaanlandtrail in samenwerking met FROS Multisport Vlaanderen vzw.

Je vertrekt aan 't Plezantste Land voor een uniek parcours door de omliggende Kempense bossen, langs de Kleine Nete en voorbij je favoriete attracties.

Lopers van alle niveaus en zelfs de allerkleinsten zijn meer dan welkom, want we stippelden verschillende routes uit!

Geen loper, maar wel zin om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan als vrijwilliger via jurgen.dewulf@fros.be. Meer info over FROS Multisport Vlaanderen vind je op fros.be.

Programma

De dag begint al in de vroege uurtjes. Het verloop en het dagprogramma* vind je op deze pagina. Meer info over waar je na je deelname aan de Bobbejaanlandtrail kan douchen, of je ook nog een bezoekje aan het park kan brengen en het parcours, vind je op de pagina "Praktisch".

 

9 uur : Onthaal & Ophalen rugnummer

Vanaf 9 uur ontvangen we je graag onder de grote tent op Parking B. Hier kan je tot een kwartier voor de start van je trail je borstnummer afhalen. Dit nummer dien je verplicht goed zichtbaar vooraan op te spelden.

Abonnementhouders van het park, kunnen zich in de tent aanmelden via de Fast Lane.

 

10 uur: Opening Bobbejaanland

Bobbejaanland zal ook tijdens de Bobbejaanlandtrail geopend zijn van 10 uur tot 17 uur. Wie zich inschrijft voor de trail, krijgt automatisch ook toegang tot het park. Per deelnemer voorzien we vier kortingscodes voor je supporters.

 

10u30: Start 16 KM

De deelnemers aan de langste afstand, gaan als eerste van start. We verwachten iedere deelnemer van de Bobbejaanlandtrail 15 minuten voor aanvang bij de Start, deze zal aangeduid zijn op het Parcours op de achterkant van je borstnummer dat door Fros Multisport Vlaanderen wordt voorzien.

 

10u45: Start Kidsrun

Ook voor de allerkleinsten is er loopplezier. Om 10u45 uur starten onze sportieve kleine helden aan het 500 of 1000 meter lang parcours langs hun favoriete attracties in Bobbejaanland.

 

11u15: Start 11 KM

Nadat het startschot voor de Kids Run gegeven is, is het de beurt aan de deelnemers van de 11 kilometer lange Bobbejaanlandtrail. Om 11u worden ze aan het begin van het parcours verwacht om vervolgens om 11u15 aan hun route in en rond Bobbejaanland te beginnen.

 

11u30: Start 6 KM

De deelnemers aan onze 6 km lange run worden opgedeeld in drie groepen die na elkaar vertrekken.

 

11u30: Startschot Wave 1
11u45: Startschot Wave 2
12 uur: Startschot Wave 3

 

* Het dagprogramma is steeds onder voorbehoud van wijzigingen. 

Praktisch

Prijzen

Afstand Tarief* Tarief abonnementhouders**
Kidsrun 4-5 jaar: 500m €10 €5
Kidsrun 6-8 jaar: 500m €10 €5
Kidsrun 9-11 jaar: 1000m €10 €5
6km €25 €15
11km €27 €17
16km €29 €19
Supporters €19,50 Gratis

*Tarieven geldig bij inschrijving voor 15/08/2020.

**Abonnementhouders van Bobbejaanland kunnen deelnemen aan een goedkoper tarief. Bij het afhalen van je borstnummer dien je een geldig abonnement voor te leggen, zo niet zal het extra supplement van € 5 of € 10 worden aangerekend.

 

In je ticket zijn naast toegang voor Bobbejaanland, ook je verzekering, bevoorrading onderweg, een bewaarplaats voor je sporttas, toegang tot de kleedkamers en douchegelegenheden inbegrepen.

De winnaars van iedere afstand worden natuurlijk extra beloond, maar deelnemen is belangrijker dan winnen en dus voorzien we voor iedere loper een leuk aandenken!

Deelnemen als groep? Dat is mogelijk vanaf 10 personen. Neem voor een offerte op maat contact op met info@bobbejaanland.be.

Algemene- en Annuleringsvoorwaarden.

 

Parcours

 

EHBO

Zowel bij de Start- als Finishlijn wordt een EHBO-post voorzien. Daarnaast is er ook een vaste EHBO-post aanwezig in het park.

Op je borstnummer vind je het noodnummer terug. Dit kan je bellen wanneer er iets ernstig voorvalt tijdens de wedstrijd.

 

Honden

Je hond krijgt toegang tot zowel het parcours als het park, maar moet wel steeds aangelijnd blijven. Deelnemende honden krijgen gratis toegang tot het park, supporterende honden betalen het standaard tarief van €3.

 

Sponsors

De Bobbejaanlandtrail is een product van FROS Multisport Vlaanderen en Bobbejaanland, maar de realisatie ervan hebben we te danken aan heel wat sponsors. Op deze pagina dan ook een welgemeende merci aan alle partners die deze unieke Bobbejaanlandtrail mede mogelijk maken.