Sie sind hier

Ontdek de nieuwe zomershow The Legend - Land of Fire and Flames in Bobbejaanland!
Bobbejaanland stelt nieuwe zomershow voor
18 Jul 2019

Na twee jaar auto stuntshow, Wicked Wheels gooit Bobbejaanland het deze zomer over een andere boeg. Het park uit Lichtaart stelde afgelopen zaterdag haar nieuwe zomershow “The Legend - Land of Fire and Flames” voor.

Op 22 juni 2019 opende Bobbejaanland de nieuwe themazone Land of Legends, ook de thuishaven voor spectaculaire triple launch coaster Fury. Land of Legends is gebaseerd op het verhaal van de Guardian of Elements. De beschermheer streek neer in Bobbejaanland om de vier natuurelementen: water, lucht, aarde en vuur, in hun meest zuivere vorm te bewaren.

Hoe de Guardian of Elements na een eeuwenlange zoektocht terecht kwam in Bobbejaanland en begon met de creatie van het Land van Vlammen en Vuur, komen de bezoekers te weten in de nieuwe zomershow. Het is een spectaculair samenspel geworden tussen Vuurridders en acrobaten die de strijd aan gaan met de boze krachten. Het decor wordt gevormd door een ledwall van meer dan 32m².

The Legend - Land of Fire and Flames speelt nog tot en met 21 augustus 2019 in de Arena van Bobbejaanland. Je kan er terecht om 12 uur en 14 uur voor een twintig minuten durend spektakel gevolgd door een meet and greet met de artiesten.

PRESSEKONTAKT

Peggy Verelst
Pressesprecher

Tel: +32 (0)14 55 78 11
E-mail: peggy.verelst@bobbejaanland.be

16-07-2020

Naar jaarlijkse traditie, zij het met enkele maanden uitstel, werden vanmiddag de Diamond ThemePark Awards opnieuw uitgereikt.

21-04-2020

Belgoparks, de vereniging van Belgische attractieparken, neemt gezamenlijke initiatieven om een veilige heropening van de pretparken in Bel

25-10-2019

Op 25 oktober 2019 konden reizigers in Antwerpen-Centraal griezelen dankzij Bobbejaanland.

03-09-2019

Nach dem überwältigenden Erfolg der Geisterbahn Welp im vergangenen Jahr entscheidet Bobbejaanland sich erneut für einen Film als

18-07-2019

Na twee jaar auto stuntshow, Wicked Wheels gooit Bobbejaanland het deze zomer over een andere boeg.

23-06-2019

Im Oktober letzten Jahres wurde der erste Spatenstich gesetzt. Heute fliegt die erste Gondel in einem rasanten Tempo durch die Luft.

Seiten