Sie sind hier

BOBBEJAANLAND PRESENTEERT NIEUW ZOMERS SPEKTAKEL
12 Apr 2016

Elke zomer pakken we bij Bobbejaanland uit met een nieuwe wervelende show voor groot en klein. Dit jaar kan je de spectaculaire auto- en motorstunts van het Italiaanse Team Folco komen bewonderen van 8 juli tot en met 27 augustus. Maak je klaar voor de zotste autotricks, veel vuur, adrenaline en sensationele special effects!

Duizelingwekkend én dagelijks
Wicked Wheels staat bol van  de meest fantastische trucs! Om helemaal mee te zijn met de show, kan je alvast volgende termen beginnen inoefenen; two-wheeling, backflip en handbrake turn. Het belooft een duizelingwekkend spektakel te worden, en dat enkele keren per dag! Wedden dat het er op een filmset in Hollywood veel minder indrukwekkend aan toe gaat?

Bekend volk
Behalve geweldige autostunts door Team Folco,           kan je tijdens Wicked Wheels ook de Vlaamse acteur en presentator Thomas Van Goethem bewonderen! Hij zal de presentatie van de show verzorgen.

Meet & greet
Voor de shows kan je het Wicked Wheels team spotten in de straten van het plezantste land. Merk jij hen op, dan weet je dat het volgende spektakel bijna begint! Na elke opvoering is er bovendien een fotomoment met de sterren van de show én hun coole auto’s. Misschien vertellen ze je wel hun stuntgeheimen?

Praktische informatie

De Wicked Wheels auto- en motorstunts worden van 8 juli tot en met 27 augustus dagelijks opgevoerd in de Arena. Met een geldig dagticket of abonnement voor het plezantste land kan je de show helemaal gratis bezoeken! Bestel je tickets nu en bewonder deze zomer de gekste drifts en véél meer bij Bobbejaanland.

PRESSEKONTAKT

Peggy Verelst
Pressesprecher

Tel: +32 (0)14 55 78 11
E-mail: peggy.verelst@bobbejaanland.be

24-08-2018

De zomervakantie is achter de rug en dus maakt Bobbejaanland zich op voor het volgende hoogtepunt van het pretparkseizoen.

16-05-2018

Vandaag zijn in safari Resort de Beekse Bergen voor de achtste keer de Diamond ThemePark Awards uitgereikt, die richten zich vooral op pretparken e

05-04-2018

Voor de belgische fans van Musical.ly wordt 15 april een hoogdag.

27-02-2018

2019 plant Bobbejaanland den Bau eines neuen Themenbereiches.

12-04-2016

Elke zomer pakken we bij Bobbejaanland uit met een nieuwe wervelende show voor groot en klein.