Vous êtes ici

Wereldprimeur voor Fury in Bobbejaanland
Na snelste coaster van de Benelux, ook wereldprimeur voor Bobbejaanland
03 mai 2019

Met de nieuwe achtbaan Fury, zet Bobbejaanland heel wat records neer. De triple launch coaster zal niet enkel de hoogste en snelste in zijn soort zijn, ook het record van snelste achtbaan in de Benelux komt op de naam van deze nieuwe achtbaan te staan.

Daarbij pakt Bobbejaanland nu ook nog uit met een wereldprimeur. Deze nieuwe, unieke feature laat bezoekers zelf kiezen in welke kijkrichting ze worden gelanceerd. “Bezoekers kunnen bij het instappen via een knop op de veiligheidsbeugel kiezen of ze de rit voorwaarts of achterwaarts willen beleven,” maakt Commercieel Directeur Peggy Verelst duidelijk. “Het gaat om 12 personen per gondel, wanneer de stemmen gelijk verdeeld zijn, wordt de keuze automatisch gemaakt.”

Geen enkele achtbaan ter wereld beschikt op dit moment over dergelijke interactie. Adrenalinezoekers die deze wereldprimeur zelf willen ervaren, dienen nog even geduld te hebben. Bobbejaanland plant de opening van Fury in juni.

CONTACT PRESSE

Peggy Verelst
Porte-parole

Tel: +32 (0)14 55 78 11
E-mail: peggy.verelst@bobbejaanland.be

03-05-2019

Met de nieuwe achtbaan Fury, zet Bobbejaanland heel wat records neer.

13-03-2019

Bonne nouvelle du pays fou, car ils travaillent d'arrache-pied à la construction du nouveau grand huit Fury.

16-02-2019

En novembre de l'année dernière, le parc d'attractions de Lichtaart a annoncé l'ouverture de nouvelles montagnes russes spectaculaires en 2019.

24-08-2018

De zomervakantie is achter de rug en dus maakt Bobbejaanland zich op voor het volgende hoogtepunt van het pretparkseizoen.

16-05-2018

Aujourd’hui, au Beekse Bergen Safari Resort, sont décernés pour la huitième fois les Diamond Themepark Awards. Ces Awards se concentrent surtout su

05-04-2018

Voor de belgische fans van Musical.ly wordt 15 april een hoogdag.

Pages