U bent hier

maandag, oktober 5, 2020 - 12:25

Het einde van September is in zicht, de herfst is intussen van start gegaan. Voor Bobbejaanland wil dat zeggen dat er opnieuw één van de belangrijkste periodes van het jaar op ons afkomt. Want ja, ook in het gekke 2020 viert ‘t plezantste land Halloween. De vijftiende editie belooft er eentje te zijn om u tegen te zeggen. Bobbejaanland brengt drie nieuwe scarezones, breng extra animatie voor kinderen én opent ook opnieuw de deuren van drie straffe spookhuizen.  

woensdag, maart 18, 2020 - 16:24

Er is licht aan het einde van de tunnel. De veiligheidsraad heeft beslist dat Bobbejaanland de deuren weer mag openen. Vanaf 1 juli 2020 zijn jullie opnieuw welkom in ‘t Plezantste Land.  

Deze heropening brengt enkele nieuwigheden met zich mee. Wij bundelden jullie vragen en onze antwoorden in deze blog. 

vrijdag, oktober 11, 2019 - 16:47

Binnen enkele dagen start ook Halloween in Bobbejaanland. Na het gruwelijke succes van Welp vorig jaar, kiest Bobbejaanland opnieuw voor een Vlaamse film als basis voor het nieuwe spookhuis. Dit jaar gaat de eer naar het huiveringwekkende Yummy. De eerste Vlaamse Zombie-film komt pas uit op 18 december 2019, maar kan binnenkort dus al live worden beleefd in Bobbejaanland. Meer weten over de unieke samenwerking tussen Bobbejaanland, KFD en A Team Productions? Je leest alle informatie in deze blog. 

Pagina's