U bent hier

dinsdag, november 15, 2016 - 15:31
Koop je Fan Pas aan de prijs van een dagticket!

Hoera! Black Friday! En dat betekent dat je je abonnement koopt aan de prijs van een dagticket.

Jep, dat lees je goed! Voor maar €35 in plaats van €59, heb je al een abonnement voor Bobbejaan-land. Kies voor elke dag plezier, want met een Fan Pas heb je ongelimiteerd toegang tot ons park en geniet je zoveel als je wil van al je favoriete attracties in Bobbejaanland. Nog tot en met 30 no-vember loopt deze megapromotie en kan je een abonnement kopen met korting. Waar wacht je nog op?

 

Mag het toch iets meer zijn? Ga dan voor een Pro Pas, want daarmee krijg je tot -50% korting in andere parken, mag je heel het jaar gratis naar Moviepark  (niet geldig op de Halloween Horror Feest dagen) én Slagharen, en heb je eenmalige entree tot andere parken in Europa zoals Mirabilandia, Parque Warner en Tusenfryd. Vanaf 25/11 te koop voor maar €59!

 

Helemaal zot van pretparken? Dan kies je best voor een Addict Pas, want hiermee krijg je vouchers om je vrienden mee te nemen naar ons park aan €9 per persoon én krijg je er een parkingabonnement bovenop! Een Addict Pas is vanaf 25/11 te koop voor maar €79!

 

Bij het bestellen van je pas zal je een foto moeten uploaden. De abonnementen worden na betaling in de loop van december naar je adres gestuurd. Vul dus zeker de juiste gegevens in!

Een abonnement is geldig op dezelfde dagen en tijdens dezelfde openingsuren als een dagpas (met uitzondering van de Fan Pas tijdens de Halloween Nocturnes).

Het aanbod is geldig van 25 t.e.m. 30 november.