U bent hier

  • Halloween event 2017 in Bobbejaanland
dinsdag, oktober 24, 2017 - 10:08

Onheilspellend Halloween bij Bobbejaanland

Het is weer zover: de meest angstaanjagende weken van het jaar zijn aangebroken! Zowat het hele jaar door voorzien we je bij Bobbejaanland van geweldige adrenalinestoten, maar tijdens Halloween maak je je maar beter op voor een nooit geziene kick. Tot en met 5 november breekt het angstzweet je uit in onze 5 waanzinnige spookhuizen, 3 unieke scarezones en 2 sensationele shows. Benieuwd welke attracties jouw knieën zullen doen knikken? Hou het hoofd nog even koel en lees verder, we vertellen het je graag…

Spannende spookhuizen

Dat spookhuizen al lang niet meer alleen maar bewoond worden door spoken, skeletten en verdwaalde spinnen, hebben we bij Bobbejaanland volledig begrepen. Tijdens Halloween jagen o.a. crazy clowns en dubieuze dokters je de stuipen op het lijf!

Koelbloedige clowns bij Bazaar Bizarre

Met de clowns van Bazaar Bizarre vergaat het lachen je wel héél snel. Ze wijzen je met plezier de weg in hun labyrint, al beslis je zelf of je hen kan vertrouwen! Kom jij gezond en wel uit het spiegeldoolhof, of worden de levende 3D-schilderijen je te veel?

The Doll Factory: dolgedraaide dokters

Vind je ziekenhuizen eng? Dan ben je nog niet bij de dokter in The Doll Factory gepasseerd! Hou je ledematen goed in bedwang, want het medische team heeft het op ze gemunt.

Monsterachtige mutanten in Sonar

Zure regen en radioactieve straling richtten een ravage aan op aarde. Een onderzeeër is de enige uitweg naar een leefbare wereld, maar dan heb je het wel aan de stok met de mutanten. Blijf dicht bij je clan, dan haal je hopelijk levend de oever!

Spookhuizen

Schrikwekkende scarezones

Behalve spookhuizen en (letterlijk) adembenemende shows, kan je met het hele gezin komen bibberen en beven in verschillende scarezones!  

Dansende doden bij Dia de los Muertos

Dia de los Muertos is een bekend Mexicaans feest, waarbij de doden zowat uit hun graf opstaan om een heerlijk potje te dansen. Schud jij je benen lekker los met onze kleurrijk geklede lijken?

Childhood Fears: kinderdroom of nachtmerrie?

In de Childhood Fears scarezone komen je grootste nachtmerries tot leven, dus zet je schrap! Benieuwd wat er écht is gebeurd met alle stoute kinderen? Je ontdekt het tijdens de nocturnes in Kinderland, als je durft te kijken.

Dolende geesten in Ghost Town

Tijdens Halloween wordt Cowboy Stad omgedoopt tot Ghost Town, waar in plaats van springlevende vrijbuiters, nu halfdode cowboys en vermoorde outlaws de plak zwaaien. Heb jij al eens een geest de hand geschud? Grijp nu je kans, als je het aan kan tenminste! Als je het heel lief vraagt, kan je misschien zelfs op de foto met onze doodenge dolende geesten…

Halloween 2017 wordt dus ongetwijfeld een bloedstollend feest voor het hele gezin! Benieuwd naar de andere spookhuizen en onze shows? Ontdek wat er nog meer staat te gebeuren tot en met 5 november! Loopt het angstzweet al over je gezicht, maar kan je niet wachten om onze huiveringwekkende Halloween attracties te beleven? Boek dan nu je tickets online!