Bobbejaanland 60 jaar

Bobbejaanland viert feest!

’t Plezantste land is jarig en mag maar liefst 60 kaarsjes uitblazen. Dat willen we vieren met een trip down memory lane: op verschillende plaatsen in het park én online blikken we terug op de rijke geschiedenis van het park. Ontdek hier wat er tijdens ’60 jaar Bobbejaanland’ allemaal te beleven valt!

Ochtendshow met Bobbie en Jody

Bobbie en Jody zijn terug! Elke ochtend kan je aan het inkomplein om 9:45 genieten van hun exclusieve ochtendshow. De vrolijke deuntjes van Bobbejaan Schoepen kregen een hedendaagse twist, wat resulteert in plezier voor jong én oud. De ideale start van een dagje Bobbejaanland!

Ontdek onze nieuwe verjaardagsquiz

Weet jij alles – maar dan ook alles – over de geschiedenis van Bobbejaanland? Dan kan je helemaal losgaan met de interactieve wedstrijd in het park. Zoek de quizbordjes in wachtrijen en rustpunten, scan de QR-code en bewijs dat jij jezelf een Bobbejaanlandfan in hart én nieren kan noemen. Niet zo op de hoogte van wat er de afgelopen decennia is gebeurd? Ook dan kan je meedoen en je beste gok wagen!

De ’60 jaar Bobbejaanland’-wedstrijd

Naar goede Kempense gewoonte: wie jarig is, trakteert. Ook Bobbejaanland pakt uit met een grote prijzenpot om jullie te bedanken voor jullie steun en enthousiasme! Zin om mee te doen aan onze grote verjaardagswedstrijd? Schrijf je dan snel in en maak kans op één van onze plezante prijzen! Elke maand worden er nieuwe winnaars getrokken.

Let’s go back in time!

In al die jaren is er héél wat veranderd en vernieuwd in Bobbejaanland. Om de vroege jaren én de oude attracties eer aan te doen, hebben we heel wat billboards met nostalgische foto’s door het park verspreid. Ga op zoek naar de Air Race, Condor en Santa Maria en mijmer even rustig weg bij the early days.

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Tickets vanaf

€ 39,90

€ 24,90