Belgium Ultimate Frisbee National Team

Dit event is uitgesteld. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie!

De mannen van het Belgium Ultimate Frisbee National Team zakken af naar Bobbejaanland! Bewonder hun frisbeekunsten in levende lijve en help de ploeg op weg naar het wereldkampioenschap in Australië!

Volg een echte initiatie

Benieuwd naar wat Ultimate Frisbee precies inhoudt? Pik live een initiatie mee! Leer verschillende werptechnieken kennen, check hoe hoog je in de lucht kan springen en drill mee als een echte professional.

De initiaties vinden plaats om 14u30 en 15u30 in Land of Legends. Afhankelijk van de drukte, kan de locatie veranderen.

Kom langs voor een meet & greet

Graag op de foto gaan met een Europees kampioen – en een mogelijke toekomstige wereldkampioen? Dat kan! Belgium Ultimate Frisbee National Team staat klaar om je te ontmoeten.

De meet & greet vindt plaats om 16u in Land of Legends. Afhankelijk van de drukte, kan de locatie veranderen.

100 frisbeespelers krijgen gratis toegang!

Dit event wordt gesponsord door de verfrissende sportdrank Powerade! De eerste 400 supporters die aanwezig zijn bij de initiaties krijgen een gratis flesje Powerade.

Ben je zelf aangesloten bij een frisbeeteam? Dan mag je gratis binnen! De eerste 100 frisbeespelers die zich in een t-shirt van hun team melden aan de kassa van Bobbejaanland krijgen gratis toegang.

Bestel een limited edition frisbee en steun het team!

Het wereldkampioenschap vindt in september plaats in het verre Australië! Help het team om de kosten van deze reis te dekken door een limited edition frisbee te bestellen.

Een seizoen vol plezier!
Koop je abonnement online!

Koop je abonnement online!

Tickets vanaf

€ 44,90

€ 26,90