U bent hier

BOBBEJAANLAND PRESENTEERT NIEUW ZOMERS SPEKTAKEL
12 apr 2016

Nadat Bobbejaanland in april 2017 de Diamond Themepark Award voor Park met Beste Shows & Entertainment van de Lage Landen won, heeft het park nogal wat verwachtingen in te lossen. Met Wicked Wheels doet het plezantste land dat opnieuw met verve, want de show staat bol van spectaculaire auto- en motorstunts. Van 8 juli tot en met 27 augustus kan groot en klein genieten van zotte autotricks, veel vuur, adrenaline en sensationele special effects, uitgevoerd door het Italiaanse Team Folco.

TEAM FOLCO
Bobbejaanlands Wicked Wheels wordt geproduceerd door de derde onbevreesde Folco-generatie. Bij de Italiaanse familie zitten stunts overduidelijk in de genen. Al in 1953 werkte opa Folco samen met zijn zus de meest indrukwekkende paardenstunts uit. Later stapten ze over op auto’s en motoren. Het hoeft dus niet gezegd dat het plezantste land met Team Folco een ware autoriteit op vlak van stunts in huis haalt!

BEKEND VLAAMS VOLK
Behalve de uitvoerders van de autostunts, werd ook de presentator van de show met zorg uitgekozen: Vlaams acteur en presentator Thomas Van Goethem zal de presentatie van Wicked Wheels voor zijn rekening nemen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De Wicked Wheels auto- en motorstunts worden van 8 juli tot en met 27 augustus dagelijks opgevoerd in de Arena. Met een geldig dagticket of abonnement voor het plezantste land kan je de show helemaal gratis bezoeken! Bestel je tickets nu en bewonder deze zomer de gekste drifts en véél meer bij Bobbejaanland.

CONTACT PERS

Peggy Verelst
Woordvoerder

Tel: +32 (0)14 55 78 11
E-mail: peggy.verelst@bobbejaanland.be

13-03-2019

Goed nieuws vanuit het plezantste land, want daar wordt stevig doorgewerkt aan de bouw van de nieuwe achtbaan Fury.

16-02-2019

In november van vorig jaar maakte het pretpark uit Lichtaart al bekend dat het in 2019 een nieuwe, spectaculaire achtbaan zal openen.

24-08-2018

De zomervakantie is achter de rug en dus maakt Bobbejaanland zich op voor het volgende hoogtepunt van het pretparkseizoen.

16-05-2018

Vandaag zijn in safari Resort de Beekse Bergen voor de achtste keer de Diamond ThemePark Awards uitgereikt, die richten zich vooral op pretparken e

05-04-2018

Voor de belgische fans van Musical.ly wordt 15 april een hoogdag.

27-02-2018

In 2019 plant Bobbejaanland de bouw van een nieuw themagebied. Het wordt de grootste investering in de geschiedenis van het park.  

Pagina's