School's Out


 
 

Vier School's Out in Bobbejaanland!

Zin om het einde van de examens te vieren en de zomer feestelijk in te zetten? Kom dan naar School's Out in Bobbejaanland! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli ben je uitgenodigd op een episch feestje met de beste deuntjes van verschillende top-dj's. Schud je dansbenen los én profiteer van meer dan 40 attracties - voor een bezoek aan Bobbejaanland om nooit te vergeten! Zien we je daar? Koop snel je tickets en krijg 40% korting met de actiecode school022.


 


 

Datum actie

Donderdag 9 juni t.e.m. zondag 3 juli

Bezoekdatum actie

Vrijdag 1 juli t.e.m. zondag 3 juli

Actiecode

school022

Wil je profiteren van deze promotie?

1.      Ga naar onze webshop

2.      Selecteer de datum van je bezoek en het gewenste aantal tickets. Opgelet: deze promotie is enkel geldig voor een bezoek op vrijdag 1, zaterdag 2 of zondag 3 juli 2022.

3.      Voeg onderaan de pagina de actiecode school022 in en klik op “Verzilveren”. Let op: deze code is hoofdlettergevoelig. Typ school zonder hoofdletters om je code correct toe te passen. Twijfel je aan de juiste schrijfwijze van de code? Kopieer de code dan van deze pagina.

4.      Na het verzilveren van de actiecode wordt in de laatste stap van het bestelproces 40% van het standaardtarief van je gekozen tickets afgetrokken.

5.      Je ontvangt je bestelling daarna via het mailadres dat je opgegeven hebt.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding maakt het mogelijk om met de actiecode school022 40% korting te krijgen op het standaardtarief voor tickets met een bezoekdatum tussen vrijdag 1 juli en zondag 3 juli 2022. Voor volwassenentickets betaal je daardoor € 25,74 (i.p.v. € 42,90) en voor kindertickets € 23,94 (i.p.v. € 39,90).
  • Deze aanbieding is geldig van donderdag 9 juni t.e.m. zondag 3 juli 2022.