RESERVEER JE BEZOEK

Bobbejaanland is weer open! Onze medewerkers staan klaar om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Op vraag van de overheid laten we momenteel minder bezoekers toe dan normaal. Reserveer daarom snel je bezoek. Een reservatie is verplicht voor alle bezoekers groter dan 1 meter.

Opgelet: je reservatie is bindend. Zorg er zeker voor dat je de juiste datum aanduidt, want je kan je reservatie later niet meer verplaatsen.

We wensen je alvast veel plezier in Bobbejaanland!

 • Abonnement met kaart

  Reserveer via onderstaande button als je een Bronze, Silver of Gold abonnement hebt.

  Ga verder

 • Abonnement met e-ticket

  Reserveer via onderstaande button als je een Bronze, Silver of Gold abonnement hebt, maar nog geen fysieke kaart hebt.

  Ga verder

 • Abonnement van partner

  Heb je een abonnement van Movie Park Germany, Slagharen of Belantis? Dan heb je recht op 5 keer gratis toegang tot Bobbejaanland. Koop via onderstaande link een reservatiebewijs en passeer op de dag van je bezoek langs de kassa om je reservatiebedrag terug te krijgen.

  Heb je een abonnement van een ander partnerpark? Koop via onderstaande link een reservatiebewijs en passeer op de dag van je bezoek langs de kassa. Het betaalde reservatiebedrag zal verrekend worden met het tarief dat voor jou van toepassing is.

  Ga verder

 • GOLD: vouchers € 10

  Reserveer via onderstaande button als je een Gold abonnement hebt en een vriend voor € 10 wilt meenemen.

  Ga verder

 • SILVER + GOLD: toegang grootouders

  Reserveer via onderstaande button als je een Silver of Gold abonnement hebt en je grootouders wilt meenemen. Je betaalt een reservatiekost van € 10. Als je op de dag van je bezoek aan de kassa langsgaat, krijg je die € 10 weer terug.

  Ga verder

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland