Reservatie abonnementen

                

              

                    

                    

SELECTEER JE ABONNEMENT

Ben je in het bezit van een Bronze, Silver of Gold abonnement? Of heb je een abonnement van een partnerpark? Dan ben je hier op de juiste plaats om je reservaties te maken!

 • Abonnement met kaart

  Heb je een Bronze, Silver of Gold abonnement? Dan ben je hier op de juiste plaats om je reservaties te maken!

 • Abonnement met e-ticket

  Heb je een Bobbejaanland-abonnement, maar heb je nog geen fysieke kaart? Dan kan je hier met het e-ticket dat je via mail hebt ontvangen je reservatie maken.

 • Abonnement van partnerpark

  Ben je in het bezit van een abonnement van één van onze partners? Volg dan onderstaande stappen om je bezoek te reserveren.

  Heb je een abonnement van Movie Park Germany, Slagharen of Belantis? Dan heb je recht op 5 x gratis toegang tot Bobbejaanland. Je dient een reservatiebewijs te kopen van 10 euro voor een welbepaalde dag. Bij aankomst volstaat het om even langs de kassa te passeren met je bewijs van reservatie en je abonnement. Je krijgt dan je 10 euro terug.

  Ben je abonnee van één van onze partnerparken? Je dient een reservatiebewijs te kopen voor 10 euro voor een welbepaalde dag.  Bij aankomst ga je met je reservatiebewijs en persoonlijk partnerabonnement naar de kassa voor aankoop van jouw ticket. De 10 euro die je al hebt betaald, zal verrekend worden met het tarief dat voor jou van toepassing is. 

 • GOLD: € 10 voucher

  Geef je vouchercode in onderaan op de volgende pagina.

 • SILVER & GOLD: tickets grootouders

  Geldig voor maximaal 2 personen (65+) op vertoon van identiteitskaart aan de kassa en vergezeld door de pashouder.

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland