U bent hier

Voordelen 2018

Onderstaande voordelen zijn strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder.  Onder voorbehoud van wijzigingen.

Andere parken* van Parques Reunidos - gratis

Parque de Atracciones Madrid (ES), Parque Warner (ES), Zoo Madrid (ES), Faunia (ES), Selwo Aventura (ES), Selwo Marina (ES), Blackpool Zoo (UK), Bournemouth Oceanarium (UK), Lakes Aquarium (UK), Marineland (FR), Aqualud (FR), Tusenfryd (NO), Bo Sommarland (NO), Bonbonland (DK), Mirabilandia (IT). Op vertoon van je abonnement krijg je éénnmalig gratis toegang. Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.  *korting geldig bij specifiek vermelde parken.

Movie Park Germany - gratis

Reis naar een nieuwe sterrentijd! De intergalactische Triple-Launch-Coaster „Star Trek™: Operation Enterprise“ beamt u met warpsnelheid naar nieuwe sferen! Op vertoon van je abonnement krijg je gratis toegang tot het park.  Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas van 31/03/2018 t.e.m. 4/11/2018 m.u.v. Movie Park Halloween Horrorfest presale days.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen – gratis

In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 17 is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 90 km/u vliegt. Op vertoon van je abonnement krijg je gratis toegang tot het park. Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Holiday park - 40%

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, biedt met meer dan 30 attracties heel wat wils voor jong en oud. Zo opent in 2017 de nieuwe zone The Beach waar je enerzijds kan genieten van een lekker drankje op het strand en anderzijds uit de bol kan gaan op de 2 nieuwe attracties De Vissersboten en de Beach Rescue! Op vertoon van je abonnement krijg je 40 % korting op het volwassentarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Phantasialand - 50%

Beleef Phantasialand, attractiepret en showspektakel voor de hele familie! Ontdek Klugheim: een nieuwe themawereld. 2 achtbanen. 6 wereldrecords. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassentarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas van 24/03/2018 t.e.m. 4/11/2018.

Nightmare Motel - €2 korting

Krijg €2 korting op je ticket voor Nightmare Motel (betaal €3 i.p.v. €5) Korting geldig voor BRONZE -, SILVER – en GOLD pas

Corsendonk Group – 10%

Bij een overnachting in één van de hotels bij Corsendonk krijg je 10% korting. Korting geldig voor BRONZE -, SILVER – en GOLD pas

Zoo antwerpen – 50%

ZOO Antwerpen is nieuw, en nu nog mooier. De buffels en vogels zijn inmiddels aan elkaar gewend op hun nieuwe Savanne. De flamingo’s kijken uit over het nieuwe Flamingoplein. Vanop de Skywalk krijg je een panoramisch zicht op de mooie tuin en kom je oog in oog met de rode panda’s. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Planckendael – 50%

Kai-Mook is zwanger! De Aziatische olifantenfamilie van Planckendael verwacht wel drie baby’s! Doorkruis in Planckendael alle continenten. Voeder de lori-papegaaitjes. Wandel met de pinguïns over de promenade in continent Amerika. Planckendael brengt je dichter bij de dieren. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Boudewijn seapark –40%

Kom genieten van de spetterende shows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Boudewijn Seapark heeft ook 20 attracties buiten zoals Bobo’s AquaSplash, de coole rollercoaster ‘Orca Ride’ of de grote speeltuinen. Op vertoon van je abonnement krijg je 40 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Olmense zoo – 50%

Maar liefst 250 verschillende diersoorten, de één al wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas van 31/03/2018 t.e.m. 4/11/2018.

Bokrijk – 50%

In het Openluchtmuseum Bokrijk ontdek je hoe het verleden onze toekomst inspireert! Kom je uitleven in de speelschuur, ontdek De Superette Bokrijk van Kobe Desramaults en maak kennis met handgemaakte BKRK-ontwerpen in leder of hout. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Sea life Blankenberge – 50%

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt Sea Life Blankenberge een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Safari parc Monde Sauvage – 50%

Kom dit buitengewoon Waals patrimonium ontdekken... Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Pairi Daiza – 50%

In de « Jardin des Mondes » van Pairi Daiza reist u de wereld rond en ontdekt u meer dan 5000 dieren afkomstig van de vijf continenten, in weelderige tuinen of in authentieke parels van de architectuur. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs, niet op uitverkochte dagen). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Hidrodoe – 50%

Waterplezier binnen en buiten, een indoorrivier op kinderformaat; een coole 4D-film en nog 120 andere leuke waterdingen om te doen. Dat is Hidrodoe. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Technopolis – 50%

Je ontdekt er via meer dan 350 interactieve opstellingen, shows, demo's en workshops in het Lab en het Atelier hoe wetenschap en technologie deel uitmaken van ons leven. Zelf doen en experimenteren is de boodschap! Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Comics Station Antwerp – 50%

Comics Station Antwerp is het nieuwe indoor pretpark rond populaire Belgische stripfiguren. Suske en Wiske, Jommeke, De Kiekeboes, De Smurfen, Lucky Luke en Urbanus heten je hier welkom! Het is wereldwijd het eerste park dat gevestigd is in een internationaal treinstation. En bovendien vind je er de hoogste indoor glijbaan ter wereld, van maar liefst 22.5 m hoog! Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Plopsaland De Panne - 40%

Plopsaland De Panne verwelkomt je in de gloednieuwe themazone ‘Heidiland’ : raas er tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten coaster ‘Heidi The Ride’ of maak een beestige rit op de Dierenmolen. Op vertoon van je abonnement krijg je 40 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Plopsaqua De Panne- 40%

Neem een duik in Plopsaqua De Panne, het coolste waterpark van het land, met maar liefst 4 zwembaden en 6 glijbanen. Voortaan elke dag geopend! Op vertoon van je abonnement krijg je 40 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Plopsa Indoor Hasselt - 40%

Het enige overdekte themapark van België, staat garant voor je eerste kriebels. Weer of geen weer, buitengewoon veel binnenpret! Op vertoon van je abonnement krijg je 40 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Plopsa Coo - 40%

Plopsa Coo, aan de beroemde Watervallen van Coo herbergt een 20-tal attracties die prachtig geïntegreerd zijn in de schitterende Ardense natuur. Een waterval van avontuur! Op vertoon van je abonnement krijg je 40 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Plopsa Indoor Coevorden - 40%

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Op vertoon van je abonnement krijg je 40 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Grotten van Han – 40%

Safari in je achtertuin! In dit adembenemend mooie Domein van 250 ha kun je de Europese “big five” spotten: beren, wolven, lynxen …. Het werd verkozen tot beste Wildlife park. Op vertoon van je abonnement krijg je op het PassHan ticket 40%. Het PassHan ticket verleent toegang tot de Grot van Han, het Wildpark, de Prehistohan tentoonstelling en Han 1900 (de korting is niet geldig op de aparte onderdelen). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Toverland – 20%

Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis of waag een ritje per motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike.! (officieel geafficheerde prijs, m.u.v. de Toverland Halloween Nights). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas van 24/03/2018 t.e.m. 4/11/2018.

Splesj / Molecaten – 50%

Super Crater, Side Winder, Fast4Fun, Anaconda; wow wat een glijbanen! Pak je zwemkleding en kom een dag naar Waterspeelpark Splesj (tussen Breda en Roosendaal). Er is ook een giga Spray-park, duikbassin, zwem- en kinderbad. Op vertoon van je abonnement krijg je 50% korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

De Efteling - €4 korting

De Efteling is een uniek attractiepark met spannende en betoverende attracties in een natuurlijke omgeving. Door de sprookjesachtige sfeer en het brede aanbod is er voor ieder wat wils. Efteling is jaarrond geopend. Op vertoon van je abonnement krijg je 4 Euro korting op het volwassen tarief. (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Beekse Bergen – 50%

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een echte safari te midden van meer dan 1.450 wilde dieren. Te voet, met de boot, de bus en zelfs je eigen auto! Spot daarbij ook de Big Five: olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard. Hartstikke spannend! Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Dierenrijk – 50%

Sta neus aan neus met kleine en grote olifanten, ronddobberende zeehonden en natuurlijk stoeiende ijsbeertjes. Elke dag worden er unieke shows gegeven met zeehonden en olifanten. Wil jij aan het einde van de dag je kennis laten testen? Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

GaiaZOO Kerkrade – 50%

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is! Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! Spot op de Afrikaanse savanne een sierlijke giraffenfamilie en reis door naar Zuid-Amerika waar de doodshoofdapen en de rode brulapen boven je hoofd door de takken klimmen. Op vertoon van je abonnement krijg je -50% korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Diergaarde blijdorp– 50%

In een van Europa's mooiste dierentuinen is in ieder seizoen van alles te ontdekken en te beleven. Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

DippieDoe – 50%

Familiepark DippieDoe, het grootste in-& outdoor speelpark van Nederland! Er zijn binnen en buiten meer dan 25 spetterende attracties voor alle kinderen tot en met 13 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of de speelhaven. Bij Familiepark DippieDoe beleef je een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten! Op vertoon van je abonnement krijg je 50% korting op het volwassen tarief. Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Aquazoo Friesland – 50%

Sta neus aan neus met zeehonden, beleef de zeeberenshow en feest mee tijdens een heuse Pinguïn Haringhapfestijn; unieke momenten die je niet snel zult vergeten! Kijk op aquazoo.nl voor meer informatie. Op vertoon van je abonnement krijg je 50% korting op het volwassen tarief. Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

ZooParc Overloon – 50%

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…Op vertoon van je abonnement krijg je 50% korting op het volwassen tarief. Korting geldig voor SILVER – en GOLD pas op alle openingsdagen van 2018.

Tickets kopen
Kinderen kleiner dan 1m zijn gratis

Nieuwsbrief