Diensten

Tijdens een dag in 't plezantste land nemen wij graag een beetje zorg uit handen. Ontdek hier alle services waar je op kan rekenen tijdens je bezoek aan Bobbejaanland.

EHBO

De EHBO-post bevindt zich tegenover het terras aan Bayside Snackbar. Je kan er terecht voor hulp en verzorging. Let op: wij geven geen medicatie. Wil je een rolstoel huren? Dat kan gratis bij onze EHBO-post, maar het aantal beschikbare rolstoelen is beperkt. Reserveer er dus op tijd eentje door te mailen naar firstaid@bobbejaanland.be

Groepsvestiaires

Vanaf 20 personen kan je gebruik maken van onze drie groepsvestiaires vooraan in het park. Voor € 10 per dag, exclusief € 10 waarborg, kan je je spullen veilig opbergen tijdens je bezoek. De groepsvestiaires dien je op voorhand te reserveren via info@bobbejaanland.be.

Kamperen

Op zoek naar een plekje om snel je tent op te slagen na een dag vol adrenaline? Camping Korte Heide ligt vlak tegenover Bobbejaanland. 

Meer info

Kinderservices

Ook voor de mama's en papa's van de allerkleinsten is Bobbejaanland plezant. Zo kan je bijvoorbeeld een bolderkar huren, zijn er aan onze toiletten aparte hoeken om je kleinste te verschonen en vind je tal van kindermenu's terug in onze restaurants. Zelf babyvoeding bij? Dan kan je die in de restaurants laten opwarmen.

Personen met een beperking

Onder 'personen met een beperking' verstaan wij mensen die over een graad van zelfredzaamheid beschikken waardoor ze niet in staat zijn om zonder begeleiding het park en/of de attracties te bezoeken.

Meer info

Honden

Honden zijn welkom in Bobbejaanland, op voorwaarde dat ze de hele dag aan de leiband lopen en op elk moment door iemand vergezeld zijn. Hou er rekening mee dat je je hond dus niet alleen kan achterlaten terwijl je een attractie, winkel of restaurant ingaat. Voor een hond betaal je € 5 inkom. Heb je een Bobbejaanlandabonnement? Dan is de inkom van de hond gratis.

Parkeren

De parking van het park is betalend. Betalen gebeurt voor het buitenrijden met een parkingticket of met een Bobbejaanland-abonnement inclusief parking. Een ticket kan gekocht worden aan de kassa’s, in de General Store of aan de parkingticketautomaat. Je ticket is enkel geldig op de dag van betaling. Op dit moment zijn er tien laadpalen beschikbaar op onze parkings.

Parkreglement

Wat kan en mag in Bobbejaanland? 

Download hier het parkreglement

Picknick

Spanning en plezier? Daar krijg je honger van. In het park zijn er verschillende picknickplaatsen voorzien waar je je eigen lunch kan opeten. Geen lunchpakket mee? In onze restaurants en snackbars vind je een ruim aanbod om van te smullen.

Verdwaalde kinderen?

Kinderen die hun begeleider kwijt zijn, worden door het personeel naar de EHBO in het park gebracht. Aan het Infopunt (ingang park) kan je voor je kind gratis een geel polsbandje afhalen, waarop je je gsm-nummer kan noteren.

Verloren voorwerpen

Iets verloren tijdens je bezoek? Klik op de button hieronder om naar iLost te gaan. Daar vind je hopelijk eenvoudig en snel het voorwerp terug dat je verloren bent in Bobbejaanland. Alle voorwerpen die gevonden worden, plaatsen we binnen de 5 werkdagen op iLost. Kan je het niet terugvinden? Dan hebben wij helaas het voorwerp niet gevonden.

Meer info

Pluk je voordeel!

Pluk je voordeel!