U bent hier

  • Coyboy Town Bobby & Friends
dinsdag, juli 31, 2018 - 15:33

Je leest het goed: Cowboy Town in Bobbejaanland bestaat al 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! We vieren daarom nog tot en met 19 augustus ieder weekend feest in het kloppend hart van het park. Dans jij mee met Cowboy Town Celebrations?

The Wild West bij Bobbejaanland!

In 1961 werd domein het Abroek in Lichtaart door zanger Bobbejaan Schoepen omgedoopt tot Bobbejaanland, een plaats waar entertainment, waterpret en Texas-treinen centraal stonden.

Het verhaal van Bobbejaanland begint bij de bouw van een theaterzaal met 1000 zitplaatsen, waar zanger Bobbejaan Schoepen zijn vaste stek vond en in de loop der jaren vele bekende namen mocht ontvangen. Het was pas in de jaren ‘70 dat de eerste grote attracties zoals het Reuzenrad en de rollercoaster Looping Star verschenen. Rond die tijd vond Bobbejaanland ook zijn ware Wild West-identiteit met de bouw van Cowboy Town.

Hoewel het park al snel uitgebreid werd met vele andere attracties zoals de Wildwaterbaan, de Santa Maria en Wervelwind, bleef Cowboy Town met zijn typische huisjes toch het kloppend hart van het park. En dat is het nu nog steeds. Wie een dag doorbrengt in Bobbejaanland, wandelt tijdens zijn bezoek ongetwijfeld een keer door het westernstadje.

Sommigen nemen plaats op het terras van Santa Fe of Friet El Rio voor een fijne lunch of kiezen voor een lekkere burger bij Desperado Grill. Anderen kiezen voor de adrenalinekick op achtbaan Speedy Bob of in rapid river El Rio. Wie het graag toch een beetje rustiger houdt, kiest dan weer voor een ritje op de Horse Pedalo of Pony Ride.

Voldoende dingen om te beleven en te genieten dus! En daar doet Bobbejaanland nog eens een schepje bovenop, want Cowboy Town bestaat in 2018 exact veertig jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden, en dus zorgden wij voor een feest in ware Western stijl!

Feesten met cowboys? Elk weekend bij Bobbejaanland!

Nog tot en met 19 augustus 2018 kan je samen met Bobbie en zijn vriendjes dansen in Cowboy Town waar hij  alles uit de doeken doet over hoe de stad uit het Wilde Westen tot leven kwam. Bobbie en Jody brengen een verrassend verhaal in een wervelende dansshow op de tonen van Bobbejaan Schoepen. Want speciaal voor de gelegenheid, werd zijn muziek in een hedendaags jasje gestopt en voorzien van deuntjes die je zelf nog de hele dag zal blijven zingen. Nostalgie en plezier verzekerd, Cowboy Town Celebrations mag je dus écht niet missen.

Eigenlijk begint het feest zelfs al bij het begin van je bezoek, want Bobbie, Jody, Pedro en Buck staan klaar om onze bezoekers met open armen te ontvangen. Wie écht geluk heeft, mag misschien zelfs samen met Bobbie en Jody plaats nemen in de enige echte Cannonball Jodel van Bobbejaan! De trein werd helemaal versierd en is zo perfect in thema voor het grote feest in cowboy town. Jullie zullen dan samen een ritje door het park maken om vervolgens halt te houden in Cowboy Town.

Na de dansshow gaan Bobbie en Jody het liefst ook met iedereen op de foto. Begin je mooiste glimlach dus maar te oefenen, want ook de rest van de cast komt er graag bij om voor een leuke herinnering te zorgen!

Maak kennis met Cowboy Jody!

Jody zal Bobbie nu dus steeds vergezellen. Deze stoere cowgirl is de beste vriendin van Bobbie, iemand waar hij altijd op kan rekenen. Maar dat zal je zelf ook heel snel ontdekken wanneer je meeviert met Cowboy Town Celebrations.

Mis Cowboy town Celebrations niet!

Wij weten alvast waar we deze zomer onze weekends zullen doorbrengen. Dit spektakel willen wij écht niet missen. Jij toch ook niet? Gelukkig zijn er in onze webshop nog steeds tickets beschikbaar voor ‘t plezantste land. Klik snel verder en wees er volgende keer bij tijdens Cowboy Town Celebrations!