U bent hier

Wat je zeker wil weten voor je het park bezoekt

Bobbejaanland is weer open vanaf 1 juli.  Onze medewerkers staan klaar om jullie een plezierige én veilige daguitstap te bezorgen. Voor je bezoek raden we je aan om deze informatie grondig door te nemen. Bobbejaanland heeft verschillende maatregelen genomen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. We houden het graag veilig. 

.

Mondmaskers zijn overal verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar

Houd 1,5 meter afstand van elkaar

Handontsmetting is verplicht bij de ingang van het park en aan de attracties

Neem in de wachtrij plaats op de groene stip

Betaal zo weinig mogelijk cash

Volg de looproute

Gastenevaluatie

Gastenevaluatie

Customer Reviews

Avis des clients

Kundenbewertungen

---

Voor je bezoek

Jouw verantwoordelijkheden

We hebben ons in nauwe samenwerking met de overheid intensief voorbereid op de heropening van ons park. De gezondheid en de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers is steeds onze hoogste prioriteit geweest. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je je veilig en comfortabel blijft voelen wanneer je ons bezoekt.

Het park zal beperkingen hebben op het vlak van capaciteit, parkeergelegenheid en openingsuren. Rekening houdend met deze ongeziene situatie appreciëren we het geduld en het begrip van eenieder in dit proces waar we ons op de meest verantwoordelijke manier een weg door trachten te banen.

Het park zal heropenen op een manier die verstrengde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen integreert, waaronder een intensivering van de schoonmaakprocedures, het gebruik van gepaste gezichtsbedekkingen door het personeel, de verlening van diensten aan de bezoekers met een beperkt contact en extra gezondheids- en veiligheidstraining voor onze medewerkers. Naarmate we de situatie blijven volgen en steeds rekening houdend met de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers is het mogelijk dat we de operationele maatregelen aanpassen of wijzigen, met als doel om de gezondheid van de bezoekers en het personeel voortdurend te bevorderen

Welke attracties zijn door COVID-19 gesloten?

Omdat wij op volgende attracties niet alle maatregelen tegen de verspreiding van COVID 19 in acht kunnen nemen, blijven deze voor jouw veiligheid gesloten:

  • Forbidden Caves
  • Mount Mara VR
  • Dreamcatcher VR
  • Kinderland

Alle andere attracties zijn open volgens de veiligheidsmaatregels. Attractiemedewerkers zullen je plaats in de attractie aanduiden met respect voor social distancing, en gezins– of groepsinformatie.

Het gebruik van loshangende sjaals of andere doeken om de mond te beschermen worden nu ook niet toegestaan.

Meet & Greets met onze parkmascottes, zomershows en grootschalige evenementen tijdens de zomer zullen helaas eveneens niet doorgaan comform de veiligheidsrichtlijnen van de overheid.

Aanbevelingen en opmerkingen

Mondmaskers

We raden je aan meer dan 1 mondmasker mee te brengen voor het geval jouw mondmasker kwijtraakt of beschadigd wordt. Het dragen van een mondmasker is overal verplicht van zodra je op de parking bent (voor bezoekers vanaf 12 jaar).

Winkel -en restaurantbezoek

In Bobbejaanland zijn de regels m.b.t. winkelen of restaurantbezoek hetzelfde als buiten het park. De regels zijn per winkelpunt duidelijk geafficheerd.

Je bent verplicht om je handen te ontsmetten voor je binnengaat. Bestellingen worden zoveel mogelijk aan elkaar doorgegeven. De afstand van 1,5 meter tegen over elkaar geldt ook hier. Groene markeringen geven aan waar je kan wachten en indien pijlen de looprichting aangeven, gelieve de pijlen te volgen. Het dragen van een mondmasker is verplicht. 

Bezoekers die hun middagmaal nuttigen in het restaurant Santa Fe, zijn verplicht gegevens door te geven voor contacttracing. Deze gegevens worden na 14 dagen vernietigd en zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden. 

De tafels, stoelen en banken zijn zo georganiseerd dat ze op veilige afstand van elkaar staan. Mogen wij je vragen deze niet te verplaatsen?

Omdat we niet alle veiligheidsmaatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 in acht kunnen nemen, blijft the Lake House voorlopig gesloten.

Wachttijden

Ook al zijn we met minder bezoekers in het park, toch is het mogelijk dat de wachttijden langer zijn dan in normale omstandigheden. Er zal regelmatig gedesinfecteerd worden tussen de verschillende ritten en de maximum capaciteit van attracties kan niet altijd worden benut,… Bedankt voor je begrip.

Hygiëne en Veiligheidsmaatregelen

Mondmaskers

Het dragen van een mondmasker is overal verplicht. Zonder mondmasker zal je van de attracties geen gebruik kunnen maken. De verplichting geldt enkel voor iedereen vanaf 12 jaar.

Je brengt best je eigen mondmasker mee naar het park. Tip: breng een extra mondmasker als reserve. Mocht je je mondmasker thuis vergeten zijn, het park verkoopt medische maskers tegen een zeer democratische prijs.

Social distancing

Van zodra je aan een wachtrij komt, zijn er groene stippen op de weg getekend op telkens 2 meter van elkaar. Daarom vragen wij om met max. 5 personen uit eigen gezin of groep plaats te nemen op de markering om op de veilige 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen aanschuiven. Op een beperkt aantal plaatsen, markeren witte pijlen je looprichting.

Handhygiëne

Handhygiëne is verplicht bij de ingang van het park, op het station van elke attractie en vooraleer je in een restaurant, winkel of Gamecity gaat.

Op verschillende plaatsen in het park heeft Bobbejaanland extra handhygiëne units geïnstalleerd die je vrij kan gebruiken. Dit is vlakbij Land of Legends, Cowboytown en ter hoogte van Indiana River.

Cash betalen?

Dat zal grotendeels niet meer mogelijk zijn. In alle winkels, restaurants en drinkgelegenheden zal je meestal enkel met de kaart kunnen betalen. Wie toch enkel cashgeld op zak heeft, kan aan de infobalie een betaalkaart opladen die in het park kan worden gebruikt. Op het einde van het bezoek, krijg je het restbedrag terug bij inlevering van de betaalkaart aan de infobalie.

Preventieteam

In het park zal je regelmatig het COVID-19-preventieteam tegenkomen. Zij helpen je graag verder met al jullie vragen waardoor Bobbejaanland garant staat voor een veilige uitstap.

Tickets, abonnementen en korting

Zal ik mijn bezoek op voorhand moeten reserveren?

Ja. Eén van de richtlijnen van de overheid is dat de attractieparken opnieuw de deuren mogen openen met een gelimiteerde capaciteit per dag. Dat betekent dat iedereen die het park wenst te bezoeken op voorhand een dag zal moeten reserveren via reserveren.bobbejaanland.be. Let wel: wie een datum reserveert, maar niet komt opdagen, kan zijn ticket niet meer op een latere datum inzetten. Het ticket wordt dan ongeldig gemaakt.

Als je een ticket op datum aankoopt, rechtstreeks in de webshop van Bobbejaanland is jouw plaats meteen gereserveerd. Je hoeft dan verder niets meer te doen.

Ik kocht reeds een ticket, maar het park was op die dag niet geopend. Wat nu?

Iedereen die reeds een ticket kocht voor een dag waarop het park noodgedwongen gesloten bleef, kan erop rekenen dat de geldigheid het ticket wordt verlengd tot het einde van het seizoen 2020. Je ontvangt geen ander ticket. Het ticket dat je reeds in je bezit hebt, blijft geldig als entree ticket. Deze tickets zullen iedere dag geldig zijn, behalve op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen.

Belangrijk: Ook al heb je een ticket in je bezit, ook jij moet online reserveren. Zonder reservatiebewijs, krijg je geen toegang tot het park.

Halloweentickets: inclusief COVID-garantie

Kocht je reeds een ticket voor een bezoek tussen 03/10/2020 en 08/11/2020, maar blijft het park noodgedwongen gesloten omwille van het Coronavirus? Dan wordt de geldigheid van je ticket automatisch verlengd tot 07/11/2021.

Je dient op dat moment wel je nieuwe bezoekdatum te reserveren via reserveren.bobbejaanland.be

Ik ben abonnee. Moet ik ook reserveren?

Ja, ook abonnees dienen hun plaatsje op voorhand te reserveren. Jij kan zoveel je wil naar ‘t plezantste land komen, maar je kan pas een nieuw bezoek reserveren nadat je vorige bezoek voorbij is.

Moet ik ook een ticket reserveren voor een kind kleiner dan 1 meter?

Nee, voor kinderen die kleiner zijn dan 1 meter moet je geen plaats reserveren.

Ik ben abonnee. Is er een tegemoetkoming?

Onze trouwe klanten zijn belangrijk. Allereerst worden alle abonnementen die reeds werden aangekocht automatisch verlengd tot 30/06/2021. Bovendien zal iedere abonnee die zich in deze situatie bevindt, de kans krijgen om dit abonnement zeer voordelig te verlengen tot einde seizoen 2021.

  • Bronze pass: € 25,-
  • Silver pass: € 30,- 
  • Gold pass: € 40,-

Wie gebruik wenst te maken van de pasvoordelen bij onze partners, kijkt het best even op onze website. De pagina ‘Pasvoordelen' wordt systematisch geüpdatet.

Ik heb een kortingbon met kortingscode.

Als je een kortingsbon hebt met een online kortingcode, kan je uiteraard nog steeds genieten van de korting. We raden je aan je tickets direct aan te kopen in onze webshop. Vergeet in het vak ‘actiecode’ het PLU-nummer niet in te vullen. Je korting wordt automatisch berekend.

Ik heb recht op een speciaal tarief.

Ben je 65+, zwanger, mindervalide of begeleider? Ben je de gelukkige jarige? Of beschik je over een ledenkaart of kortingbon zonder code? Ga naar reserveren.bobbejaanland.be en volg de procedure. Je betaalt 10 € bij reservatie. Dit bedrag wordt op de dag van je bezoek verrekend met het verschuldigde bedrag.

Groepsuitstappen

Mijn groepsuitstap kon niet doorgaan omdat het park was gesloten, wat nu?

Alle reeds gereserveerde groepsuitstappen die plaats zouden gevonden hebben op een datum dat we gesloten waren, kunnen kosteloos worden geannuleerd of verplaatst worden naar een andere datum onder bepaalde voorwaarden.

Kan ik een groepsuitstap naar Bobbejaanland plannen?

Groepen zijn welkom in Bobbejaanland. Maar, op vraag van de nationale veiligheidsraad vragen wij u de groepen op te splitsen in groepen van maximum 50 personen, inclusief begeleiding. Het is belangrijk in dezelfde groep te blijven en zich niet te vermengen met andere groepen doorheen de dag. Dit is belangrijk om de verspreiding van COVID 19 tegen te gaan en contact tracing te vergemakkelijken.

Tickets kopen
Kinderen kleiner dan 1m zijn gratis

Abonnement

Kies voor meer plezier!

Alle info over

COVID-19

Nieuwsbrief