U bent hier

EHBO

De EHBO-post bevindt zich naast achter spookhuis 'Yummy' vlakbij horecapunt Friet Wildwater. Je kan er niet alleen terecht voor hulp of verzorging, maar ook voor de huur van een rolstoel. Dit is gratis, maar het aantal rolstoelen is beperkt. Reserveer hem dus tijdig via firstaid@bobbejaanland.be

groepsvestiaires

Vanaf 20 personen kan je gebruik maken van onze drie groepsvestiares vooraan in het park. Voor € 10 per dag, exclusief € 10 waarborg, kan je je spullen veilig opbergen tijdens je bezoek. De groepsvestiaires dien je op voorhand te reserveren via info@bobbejaanland.be.

Kamperen

Op zoek naar een plekje om snel je tent op te slagen na een dag vol adrenaline? Camping Korte Heide ligt vlak tegenover Bobbejaanland

Kinderservices

Voor de mama’s en papa’s van de allerkleinsten is Bobbejaanland ook plezant. Je kan er een bolderkar huren. Aan onze toiletten zijn hoeken om je kleinsten te verschonen. Honger? Dan vind je tal van kindermenu’s in onze verschillende restaurants. Hier kan je ook meteen de babyvoeding laten opwarmen. Dat smaakt!

Mindervaliden

Onder "mindervaliden" verstaan wij mensen die over een graad van zelfredzaamheid beschikken waardoor ze niet in staat zijn om zonder begeleiding het park en/of de attracties te bezoeken.

Neem je hond mee!

Honden zijn welkom in Bobbejaanland, maar enkel als ze de hele dag aan de leiband gehouden worden. De attracties zouden een beetje te gevaarlijk zijn voor hen, dus daar mogen ze wachten terwijl jij voor plezier gaat! Ook in winkels of horecazaken wachten honden buiten. Voor je hond betaal je 3€ inkom.
 

Parkingmogelijkheden Bobbejaanland
Parkeren

Parking van het park is betalend. Betaling gebeurt voor het buitenrijden met een parkingticket of een Bobbejaanland-abonnement met parking. Ticket kan gekocht worden aan de kassa’s, General Store of de parkingticketautomaat. Het ticket is enkel geldig op de dag van betaling. 

Parkreglement

Wat kan en mag in Bobbejaanland?

Picknick

In het park zijn er verschillende picknickplaatsen voorzien waar je je eigen lunch kan opeten. Spanning en plezier, daar krijg je grote honger van en daarom biedt Bobbejaanland een ruime keuze aan restaurants en snackbars waar je voor democratische prijzen lekker kan smullen.
 

Verdwaalde kinderen?

Kinderen die hun begeleider kwijt zijn, worden door het personeel naar de EHBO in het park gebracht. Aan het Infopunt (ingang park) kan je voor je kind gratis een geel polsbandje afhalen, waarop je je gsm-nummer kan noteren.
 

Verloren voorwerpen

Iets verloren tijdens je bezoek ? Klik op de button hieronder om naar iLost te gaan. Hier vind je hopelijk eenvoudig en snel het voorwerp dat je verloren bent in Bobbejaanland terug. Alle voorwerpen die worden gevonden worden binnen de 5 werkdagen op iLost geplaatst. Kan je het niet terugvinden. Dan hebben wij helaas het voorwerp niet gevonden.

Tickets kopen
Kinderen kleiner dan 1m zijn gratis

Abonnement

Kies voor meer plezier!

Alle info over

COVID

Nieuwsbrief