Bobbejaanlandtrail

Zondag 3 oktober 2021 - Tickets inclusief toegang tot Bobbejaanland!

             

De plezantste loopwedstrijd van het jaar!

Dit was Bobbejaanlandtrail 2021!

Zo zag de tweede editie van de Bobbejaanlandtrail eruit.

Loop de Bobbejaanlandtrail en geniet daarna van Bobbejaanland.

Op 3 oktober 2021 organiseert Bobbejaanland de tweede editie van de Bobbejaanlandtrail in samenwerking met Fros Multisport Vlaanderen vzw. Je vertrekt aan 't plezantste land voor een uniek parcours door de omliggende Kempense bossen, de Kleine Nete en voorbij je favoriete attracties. Lopers van alle niveaus - zelfs de allerkleinsten! - zijn meer dan welkom, want we stippelden verschillende toffe routes uit. Omdat elke inspanning beloond mag worden met ontspanning, geniet je na de trail nog verder in 't plezantste land.

Geen loper, maar wel zin om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan als vrijwilliger via jurgen.dewulf@fros.be.
Meer info over Fros Multisport Vlaanderen vind je op fros.be.

Als Bobbejaanland zou moeten sluiten omwille van COVID-19, wordt je ticket volledig terugbetaald.

Programma (onder voorbehoud)

9u : Onthaal & Ophalen rugnummer

Vanaf 9 uur ontvangen we je graag in de arena, bereikbaar van op parking D. Hier kan je tot een kwartier voor de start van je trail je borstnummer afhalen. Dit nummer dien je verplicht goed zichtbaar vooraan op te spelden.
Abonnementhouders van het park, kunnen zich in de Arena aanmelden via de Fast Lane.

10u: Opening Bobbejaanland
Bobbejaanland zal ook tijdens de Bobbejaanlandtrail geopend zijn van 10 uur tot 17 uur. Wie zich inschrijft voor de trail, krijgt automatisch ook toegang tot het park. Per deelnemer kan je vier tickets kopen aan voordeeltarief voor je supporters.

10u30: Start 16 KM
De deelnemers aan de langste afstand gaan als eerste van start. We verwachten iedere deelnemer van de Bobbejaanlandtrail 15 minuten voor aanvang bij de start, deze zal aangeduid zijn op het parcours op de achterkant van je borstnummer dat door Fros Multisport Vlaanderen wordt voorzien.

10u45: Start Kidsrun
Ook voor de allerkleinsten is er loopplezier. Om 10u45 starten onze sportieve kleine helden aan het 500 of 1000 meter lang parcours langs hun favoriete attracties in Bobbejaanland.

11u15: Start 12 KM
Nadat het startschot voor de Kids Run gegeven is, is het de beurt aan de deelnemers van de 12 kilometer lange Bobbejaanlandtrail. Om 11u worden ze aan het begin van het parcours verwacht om vervolgens om 11u15 aan hun route in en rond Bobbejaanland te beginnen.

11u30: Start 5 KM
De deelnemers aan onze 5 km lange run worden opgedeeld in drie groepen die na elkaar vertrekken.

11u30: Startschot Wave 1

11u45: Startschot Wave 2

12u: Startschot Wave 3

Na de trail heb je met een lopers- of supportersticket recht op toegang tot Bobbejaanland. Vier je sportieve prestaties met een ritje in de Fury, kom op adem in het reuzenrad en geniet van alle andere attracties van 't plezantste land.

* Het dagprogramma is steeds onder voorbehoud van wijzigingen. 

Info deelnemers 2021

Ingeschreven? Check dan zeker onderstaande links:

Nog niet ingeschreven?
Je kan enkel nog inschrijven op de dag zelf tussen 9 en 10u aan de kassa (via parking D). Opgelet: plaatsen zijn beperkt.

Prijzen

Afstand

Kidsrun 4-5 jaar: 500 m

Kidsrun 6-8 jaar: 500 m

Kidsrun 9-11 jaar: 1000 m

5 km

12 km

16 km

Supporters

Tarief
€ 12
€ 12
€ 12
€ 27
€ 29
€ 31
€ 19,50**
Tarief abonnees*
€ 5
€ 5
€ 5
€ 15
€ 17
€ 19
Gratis
  • * Abonnementhouders van Bobbejaanland kunnen deelnemen aan een goedkoper tarief. Bij het afhalen van je borstnummer dien je een geldig abonnement voor te leggen, zo niet zal het extra supplement van € 5 of € 10 worden aangerekend.
  • ** Elke deelnemer ontvangt 4 unieke actiecodes via mail. Hiermee kan je tickets kopen aan € 19,50 via de webshop van Bobbejaanland. 
  • In je ticket zijn naast toegang voor Bobbejaanland ook je verzekering, bevoorrading onderweg, een bewaarplaats voor je sporttas, toegang tot de kleedkamers en douchegelegenheden inbegrepen.
  • De winnaars van iedere afstand worden natuurlijk extra beloond, maar deelnemen is belangrijker dan winnen en dus voorzien we voor iedere loper een leuk aandenken!
  • Deelnemen als groep? Dat is mogelijk vanaf 10 personen. Neem voor een offerte op maat contact op met info@bobbejaanland.be.
  • Algemene en annuleringsvoorwaarden

Parcours

EHBO

Zowel bij de start- als finishlijn is een EHBO-post voorzien. Daarnaast is er ook een vaste EHBO-post aanwezig in het park.

Op je borstnummer vind je het noodnummer terug. Dat kan je bellen wanneer er iets ernstigs voorvalt tijdens de wedstrijd.

Honden

Je hond krijgt toegang tot zowel het parcours als het park, maar moet wel steeds aangelijnd blijven en vergezeld zijn van een begeleider. Deelnemende honden krijgen gratis toegang tot het park, supporterende honden betalen het standaardtarief van € 3.

Sponsors

De Bobbejaanlandtrail is een product van Fros Multisport Vlaanderen en Bobbejaanland, maar de realisatie ervan hebben we te danken aan heel wat sponsors. Op deze pagina dan ook een welgemeende merci aan alle partners die deze unieke Bobbejaanlandtrail mede mogelijk maken.

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Schrijf je nu in voor de Bobbejaanlandtrail!