Bobbejaanlandtrail

Zaterdag 1 oktober 2022

             

 

 

De plezantste loopwedstrijd van het jaar!

Goed nieuws voor alle sportievelingen: de Bobbejaanlandtrail komt terug voor een derde editie! Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert Bobbejaanland de derde editie van de Bobbejaanlandtrail in samenwerking met Fros Multisport Vlaanderen vzw. Je vertrekt aan 't plezantste land voor een uniek parcours door de omliggende Kempense bossen, de Kleine Nete en voorbij je favoriete attracties. Lopers van alle niveaus - zelfs de allerkleinsten! - zijn meer dan welkom, want we stippelden verschillende toffe routes uit. Omdat elke inspanning beloond mag worden met ontspanning, geniet je na de trail nog verder in 't plezantste land.

Let op: de online inschrijvingen zijn gesloten. Doe je graag last minute nog mee? Dan kan je je op de dag zelf vanaf 12u inschrijven in de Arena!

Blik hier terug op de editie van 2021

Bereid je voor op de Bobbejaanlandtrail!

Programma

9u30 : Opening onthaal & ophalen rugnummer

Vanaf 9u30 ontvangen we je graag in de Arena, bereikbaar via parking D. Hier kan je tot een kwartier voor de start je borstnummer afhalen. Dat nummer moet je goed zichtbaar vooraan opspelden. Abonnementhouders van Bobbejaanland kunnen zich in de Arena aanmelden via de Fast Lane.

10u: Opening Bobbejaanland

Bobbejaanland zal tijdens de Bobbejaanlandtrail open zijn van 10 tot 17u. Loop je mee met de Bobbejaanlandtrail? Dan kan je na je run nog even genieten van ’t plezantste land. Elke deelnemer kan vier inkomtickets voor supporters aankopen aan een voordelig tarief.

13u30: Start 16 km

De deelnemers die de langste afstand aflggen, gaan als eerste van start. We verwachten elke deelnemer van de Bobbejaanlandtrail 15 minuten voor aanvang bij de start. Die bevindt zich aan de achterkant van het park ter hoogte van de poort tussen Speedy Bob en Pony Ride (bereikbaar via Cowboy Town).

14u: Start 12 km

Na het startschot van de 16 km is het de beurt aan de deelnemers van de 12 km. Deze deelnemers worden om 13u45 aan het begin van het parcours verwacht. Om 14u wordt het starschot gegeven. De start bevindt zich aan de achterkant van het park ter hoogte van de poort tussen Speedy Bob en Pony Ride (bereikbaar via Cowboy Town).

14u30: Start 5 km

Om 14u30 wordt het startschot gegeven voor de 5 km. De deelnemers worden 15 minuten voor aanvang aan de start verwacht. Die bevindt zich aan de achterkant van het park ter hoogte van de poort tussen Speedy Bob en Pony Ride (bereikbaar via Cowboy Town).

15u30: Start kidsrun

Om 15u30 start de plezantste kidsrun voor de allerkleinsten! Ga voor de 500m (per groep lopertjes van 4-5 jaar en 6-8 jaar) of leg de volledige 1000m af (voor lopers van 9-11 jaar). Welke korte beentjes leggen als snelste deze afstanden af? We ontdekken het op zaterdag 1 oktober! Vertrek en aankomst in Mexico Plaza (aan Aztek Express).

Na de finish krijgen alle deelnemers gratis toegang tot Bobbejaanland. Vier je sportieve prestaties met een ritje in Fury, kom op adem in het Reuzenrad en geniet van alle andere attracties van 't plezantste land!

Het dagprogramma is steeds onder voorbehoud van wijzigingen. Inkom tot het park vóór de run is voor de deelnemers van 5, 12 en 16 km niet inbegrepen.

Let op: de online inschrijvingen zijn gesloten. Doe je graag last minute nog mee? Dan kan je je op de dag zelf vanaf 12u inschrijven in de Arena!

Prijzen

Afstand

Kidsrun: 500 m

Kidsrun: 1000 m

5 km

12 km

16 km

Supporters

Tarief
€ 10 (incl. dagticket voor Bobbejaanland)
€ 10 (incl. dagticket voor Bobbejaanland)
€ 12
€ 15
€ 15
€ 23,90
  • Elke deelnemer ontvangt in de loop van september vier unieke actiecodes via mail. Hiermee kan je tickets kopen via de webshop van Bobbejaanland.
  • In je ticket zijn naast toegang voor Bobbejaanland ook verzekering, bevoorrading onderweg, een bewaarplaats voor je sporttas en toegang tot de kleedkamers inbegrepen.
  • De winnaars van iedere afstand worden extra beloond, maar deelnemen is belangrijker dan winnen. Daarom voorzien we voor iedere loper een leuk aandenken!
  • Deelnemen als groep? Dat is mogelijk vanaf 10 personen. Neem voor een offerte op maat contact op met jurgen.dewulf@fros.be.
  • Raadpleeg voor je deelname de algemene en annuleringsvoorwaarden

Let op: de online inschrijvingen zijn gesloten. Doe je graag last minute nog mee? Dan kan je je op de dag zelf vanaf 12u inschrijven in de Arena!

Parcours

Ontdek hier het parcours van de Bobbejaanlandtrail 2022!

EHBO

Zowel bij de start- als finishlijn is een EHBO-post voorzien. Daarnaast is er ook een vaste EHBO-post aanwezig in het park.
Op je borstnummer vind je het noodnummer terug. Dat kan je bellen wanneer er iets ernstigs voorvalt tijdens de wedstrijd.

Honden

Je hond krijgt toegang tot zowel het parcours als het park, maar moet wel steeds aangelijnd blijven en vergezeld zijn van een begeleider. Deelnemende honden krijgen gratis toegang tot het park, supporterende honden betalen het standaardtarief van € 3.

Info

Geen loper, maar wel zin om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan als vrijwilliger via jurgen.dewulf@fros.be.

Meer info over Fros Multisport Vlaanderen vind je op fros.be.
Als Bobbejaanland zou moeten sluiten omwille van COVID-19, wordt je ticket volledig terugbetaald.

Uitslagen

Ontdek hier de uitslagen van de Bobbejaanlandtrail.

Sponsors

De Bobbejaanlandtrail wordt georganiseerd in samenwerking met Fros Multisport Vlaanderen. De realisatie van dit unieke evenement hebben we te danken aan heel wat sponsors. Op deze pagina dan ook een welgemeende merci aan alle partners die Bobbejaanlandtrail van 2022 mede mogelijk maakten!

Bobbejaanlandtrail
Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Schrijf je nu in voor de Bobbejaanlandtrail!