Ontdek Nickelodeon in Bobbejaanland!

Ontmoet SpongeBob en zijn vrienden in ’t plezantste land

Goed nieuws vanuit Bobbejaanland: SpongeBob en zijn vrienden strijken dit seizoen opnieuw neer in ’t plezantste land. Ontmoet een aantal van je favoriete Nickelodeon-vrienden, ga met hen op de foto én bewonder ze tijdens de muzikale 'Let's Party'-show!

Bobbejaanland Nickelodeon

Ontdek onze nieuwe meet & greet met enkele van je favoriete Nickelodeon-vrienden!

Hou je camera maar klaar, want het is tijd voor de Nickelodeon meet & greet! Ontmoet SpongeBob en Patrick, maak nieuwe herinneringen met Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol, ga op de foto met Dora en haar beste vriend Boots of laat je van je beste kant zien aan de zijde van de Teenage Mutant Ninja Turtles. 1, 2, 3… lachen maar!

Ontmoet een aantal van je favoriete Nickelodeon-vrienden aan het einde van de 'Let's Party'-show. Deze vindt plaats van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2023.

Bij regenweer of extreme temperaturen kan de meet & greet helaas niet doorgaan.

Het is tijd om te feesten – en iedereen is uitgenodigd!

Kom langs in ’t plezantste land en help een aantal van je favoriete Nickelodeon-vrienden bij de voorbereidingen van een onvergetelijk feest. Maar pas op, want Plankton heeft beslist dat dit feest dé perfecte gelegenheid is om het geheime Krabby Patty-recept in handen te krijgen. Zal het Patrick lukken om het feest toch terug op de rails te krijgen? Je ontdekt het in de 'Let’s Party'-show!

Begin die dansbenen maar alvast op te warmen, want een muzikaal spektakel is gearriveerd in Bobbejaanland!
De ‘Let’s Party’-show barst van plezante deuntjes en van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2023 te bewonderen zijn in Adventure Valley.

Bij regenweer of extreme temperaturen wordt de 'Let's Party'-show mogelijks uitgesteld of geannuleerd.

't Plezantste land voor jong en oud!

't Plezantste land voor jong en oud!

Tickets vanaf

€ 44,90

€ 24,90