Ontdek Nickelodeon in Bobbejaanland!

Ontmoet SpongeBob en zijn vrienden in ’t plezantste land

Goed nieuws vanuit Bobbejaanland: SpongeBob en zijn vrienden strijken dit seizoen neer in ’t plezantste land. Ontmoet een aantal van je favoriete Nickelodeon-vrienden, ga met hen op de foto én bewonder ze binnenkort tijdens een gloednieuw muzikaal spektakel.

Bobbejaanland Nickelodeon

Ontdek onze nieuwe meet & greet met enkele van je favoriete Nickelodeon-vrienden!

Hou je camera maar klaar, want het is tijd voor de Nickelodeon meet & greet! Ontmoet SpongeBob en Patrick, maak nieuwe herinneringen met Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol, ga op de foto met Dora en haar beste vriend Boots of laat je van je beste kant zien aan de zijde van de Teenage Mutant Ninja Turtles. 1, 2, 3… lachen maar!

De Nickelodeon Meet & Greet vindt elke openingsdag plaats van 10 tot 12u aan Flying Orca.
Op zaterdag en zondag vinden er extra Meet & Greets plaats van 13 tot 15u aan het 'Let's Party'-podium in Adventure Valley.
Op donderdag 26  en vrijdag 27 mei vinden er extra Meet & Greets plaats van 13 tot 15u aan het 'Let's Party'-podium in Adventure Valley.

Bij regenweer kan de Meet & Greet helaas niet plaatsvinden.

Het is tijd om te feesten – en iedereen is uitgenodigd!

Kom langs in ’t plezantste land en help een aantal van je favoriete Nickelodeon-vrienden bij de voorbereidingen van een onvergetelijk feest. Maar pas op, want Plankton heeft beslist dat dit feest dé perfecte gelegenheid is om het geheime Krabby Patty-recept in handen te krijgen. Zal het Patrick lukken om het feest toch terug op de rails te krijgen? Je ontdekt het in de gloednieuwe 'Let’s Party'-show!

Begin die dansbenen maar alvast op te warmen, want deze zomer arriveert een nieuw muzikaal spektakel in Bobbejaanland. De enige echte ‘Let’s Party’-show barst van plezante deuntjes en zal tweemaal per dag te bewonderen zijn in Adventure Valley. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie!

't Plezantste land voor jong en oud!

't Plezantste land voor jong en oud!

Tickets vanaf

€ 39,90

€ 24,90