U bent hier

donderdag, juni 29, 2017 - 15:57

HOEVEEL KOST EEN BEZOEK AAN BOBBEJAANLAND?

Wist je dat er in Bobbejaanland voor iedereen geweldig veel plezier  te beleven valt? Het plezantste land herbergt allerlei supersnelle rides, maar ook minder intense attracties om van te genieten en met de allerkleinsten. Ook mensen met een beperking zijn uitermate welkom in heel wat Bobbejaanland attracties! Dankzij de grote diversiteit aan belevingen is het pretpark toegankelijk voor heel wat verschillende personen. Daarom hanteren we prijsformules op maat. Benieuwd hoeveel een bezoek aan Bobbejaanland voor jou kost? Lees verder en ontdek alle opties!

 

DAGTICKETS & ABONNEMENTEN

Dagtickets voor Bobbejaanland vind je online al vanaf € 19,95! De weersomstandigheden, dag van de week, speciale promoties, etc. kunnen een invloed hebben op die prijs. Ook aan de kassa geniet je van dynamische prijzen. Als volwassene kan je een dagticket kopen vanaf € 34, kinderen tussen 1m en 1m40 beleven dan weer een plezante dag vanaf € 28. Als je kleiner bent dan 1m mag je helemaal gratis binnen.

ABONNEMENTEN

Inwoner worden van het plezantste land kan helaas niet, maar een Bobbejaanland abonnement komt wel heel dicht in de buurt van een officiële adreswijziging! Je kan kiezen tussen drie verschillende passen; Fan (€ 59), Pro (€ 69) en Addict (€ 89). Bij de Addict pas is een parkeerplaats voor de deur inbegrepen, als Fan of Pro betaal je € 15 voor een parkeerabonnement.

 

PLAN JE EEN GROEPSBEZOEK?

Ook voor scholen, bedrijven en andere groepen van meer dan 20 personen heeft Bobbejaanland heel wat te bieden! Daarmee bedoelen we niet alleen de plezierige attracties, maar ook de plezante prijzen.

SCHOLEN

Voor kleuterscholen kost een dag Bobbejaanland € 12 per leerling. Basisscholen betalen dan weer € 13,50 per kind, middelbare scholen € 15. Per 15 leerlingen krijgt telkens één leerkracht gratis toegang. Deze prijzen zijn alleen geldig op schooldagen; tijdens het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes geldt het tarief van € 19 per kind. De reservatie van menu’s en dagtickets is verplicht.

GROEPEN (20 - 100 PERSONEN)

Gemengde groepen van 20 tot 100 personen betalen € 22 per dagticket. Zoals steeds mogen kinderen kleiner dan 1m gratis plezier komen maken! Reserveren is wel verplicht.  

BEDRIJVEN

Voor bedrijven geldt hetzelfde tarief als gemengde groepen: een dagticket kost € 22 per persoon, een kind kleiner dan 1m krijgt gratis toegang. Op onze website vind je meer informatie over bedrijfsbezoeken aan Bobbejaanland!

 

SPECIALE PRIJZEN

Bij het plezantste land kan je ook als individu genieten van speciale prijzen!

 VERJAARDAG

Bijna jarig? Wij vieren graag mee! Op jouw plezantste dag van het jaar mag je namelijk helemaal gratis het park betreden! Het feestje gaat wel enkel door op vertoon van je identiteitskaart aan de kassa.

 IN VERWACHTING?

Als zwangere vrouw ben je niet alleen gezegd met prachtig nieuw leven in je buik, maar ook met een voordeeltarief van € 22 voor Bobbejaanland! Deze speciale prijs is enkel geldig vanaf 3 maanden zwangerschap en op vertoon van een geldig bewijs.

MINDERVALIDEN

Rolstoelgebruikers met begeleider mogen het park gratis betreden, personen met een handicap en hun begeleiders betalen € 22 per dagticket. Deze voordeeltickets zijn enkel te koop aan de kassa van Bobbejaanland. Onze medewerkers zijn niet bevoegd om een beoordeling te maken over een al dan niet zichtbare handicap; het is dus belangrijk om een geldig bewijs mee te brengen indien nodig.

SENIOREN

Op vertoon van je identiteitskaart aan de kassa, krijg je als 65-plusser voor € 22 toegang tot het plezantste land.

 

DE LEKKERSTE MAALTIJD

Het plezantste land voorziet dan wel geen inwoon, maar je kan er wel voedzame kost vinden! Bobbejaanland heeft een erg ruime keuze aan eetgelegenheden en biedt groepen en scholen ook speciale menu’s aan. Zo veel keuze en zo weinig plek om ze uit de doeken te doen. Daarom vind je hieronder een kleine greep uit de opties voor kinderen: Kids Box, Little King Menu of Pizza Slice Menu. Voor de kleintjes met grote honger is er ook nog het Cave Burger Menu, volwassenen kunnen dan weer kiezen voor een all you can eat-formule voor € 32.

Ben je helemaal klaar voor een dagtrip naar het plezantste land en wil je graag je tickets alvast online bestellen? Als je liever toch nog eens een overzicht van al onze prijzen bekijkt, ga dan naar onze website. Tot snel!