Plan je schooluitstap aan Bobbejaanland!

Boek de plezantste schoolreis nu online.

Kom met de hele klas naar Bobbejaanland: hoe meer zielen, hoe meer fun! Kies voor een dag vol plezier en daag je leerkracht uit voor een ritje in Typhoon of Sledge Hammer.

Nieuw in 2024: World of Dinos

De dino's zetten 't plezantste land op stelten! Ontdek de educatieve belevenis World of Dinos vanaf 6 april in Bobbejaanland. De toegang zit inbegrepen in je ticket!

Graag meer info?

Ontdek de tarieven, voorwaarden en voordelen voor leerkrachten onderaan deze pagina.

Bobbejaanland Nickelodeon

Prijzen 2024

Ticket

Kleuteronderwijs

Lager onderwijs

Secundair en hoger onderwijs

10-50 personen
€ 15,90
€ 19,90
€ 21,90
51-150 personen
€ 14,90
€ 18,90
€ 20,90
150+ personen
€ 14,90
€ 17,90
€ 19,90
  • Aanbod geldig vanaf 10 personen.
  • Eén begeleider per 15 betalende leerlingen krijgt gratis toegang. In het buitengewoon onderwijs krijgt één begeleider per 8 betalende leerlingen gratis toegang.
  • Prijzen voor schoolreizen en menu's gelden enkel op schooldagen. Tijdens het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes geldt het jeugdtarief.
  • Reserveren van de schooluitstap (en eventuele consumptiebonnen/menu's) is verplicht, tenminste 2 dagen (m.u.v. weekends) voor het bezoek.
  • De reservatie is in orde zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Wil je als leerkracht graag met je gezin of vrienden naar Bobbejaanland? Dat kan! Op vertoon van je lerarenkaart aan onze kassa betaal je maar € 27,90 voor een bezoek aan 't plezantste land. Dit aanbod is geldig voor 4 extra bezoekers per lerarenkaart.

Let op: dit voordeel is enkel te verzilveren aan de kassa’s van Bobbejaanland. Het is niet mogelijk om dit voordeel online te boeken.

Combipakket Bobbejaanland/Hidrodoe

Ga op waterexpeditie in Hidrodoe. Een waterraket lanceren, mega zeepbellen toveren, waterdammen bouwen, buiten onder de waterparaplu lopen: je mag het allemaal zelf uitproberen bij Hidrodoe.

Combipakket Bobbejaanland/Hooibeekhoeve

Wil je dé plekjes op een modern melkveebedrijf ontdekken en de koeien eten geven zoals de boer dat doet? Of ga je graag wandelen op het platteland en picknicken in de wei?

Combipakket Bobbejaanland/Geitenboerderij

De Polle is een moderne geitenboerderij met meer dan 500 geiten. Mooi gelegen in het hart van de Antwerpse Kempen kan je het leven op de geitenboerderij van dichtbij aanschouwen.

Maak je schooluitstap naar Bobbejaanland plezant én leerrijk. Via onderstaande knop download je educatief materiaal.

Kijk je ogen uit!

Kijk je ogen uit!

Tickets vanaf

€ 44,90

€ 26,90