Scholen

Scholen

Hoe meer zielen, hoe meer plezier! Kom met de hele klas naar 't plezantste land. Kies voor meer fun en daag je leerkracht uit voor een ritje in de Typhoon of de Sledgehammer. Wie zou er durven?

Ticket

Kleuterschool

Basisschool

Middelbare school

Prijzen 2021
€ 12,90
€ 14,90
€ 16,90
  • Aanbod vanaf 15 personen.
  • Eén persoon per 15 betalende personen krijgt gratis toegang.
  • Prijzen voor schoolreizen en menu's gelden enkel op schooldagen.
  • Reserveren van de schooluitstap (en eventuele consumptiebonnen/menu's) is verplicht, tenminste 1 dag voor het bezoek.
  • Reservaties voor een bezoek in het weekend worden aanvaard tot vrijdagmiddag 13.00 uur. De reservatie is in orde zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Lerarenkaart

  • Op vertoon van je lerarenkaart betaal je maar € 24,90 voor een bezoek aan 't plezantste land. Wil je als leerkracht graag eens met je gezin naar Bobbejaanland? Dat kan! Dit aanbod is geldig voor 4 extra bezoekers per lerarenkaart.

Leerrijke combipakketten

Combipakket Bobbejaanland/Hidrodoe

Ga op waterexpeditie in Hidrodoe. Een waterraket lanceren, mega zeepbellen toveren, waterdammen bouwen, buiten onder de waterparaplu lopen: je mag het allemaal zelf uitproberen bij Hidrodoe.

Combipakket Bobbejaanland/Hooibeekhoeve

Wil je dé plekjes op een modern melkveebedrijf ontdekken en de koeien eten geven zoals de boer dat doet? Of ga je graag wandelen op het platteland en picknicken in de wei?

Combipakket Bobbejaanland/Geitenboerderij

De Polle is een moderne geitenboerderij met meer dan 500 geiten. Mooi gelegen in het hart van de Antwerpse Kempen kan je het leven op de geitenboerderij van dichtbij aanschouwen.

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland

Jouw veilig bezoek aan Bobbejaanland