U bent hier

Hoe meer zielen, hoe meer plezier! Kom met de hele klas naar 't plezantste land. Kies voor meer fun en daag je leerkracht uit voor een ritje in de Typhoon of de Sledgehammer. Wie zou er durven?

Voorwaarden
Ticket Prijs
Kleuterschool €12,00
Basisschool €13,50
Middelbare school €15,50
  • Aanbod vanaf 15 personen.
  • Eén leerkracht per 15 leerlingen krijgt gratis toegang.  Extra begeleiders betalen hetzelfde tarief als de leerlingen.
  • Prijzen voor schoolreizen en menu's gelden enkel op schooldagen. Tijdens het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes geldt het tarief van €19,50.
  • Bracht u vorig jaar met uw school of klas ook een bezoekje aan Bobbejaanland, dan krijgt u nu een rechtstreekse korting van 10% op de toegangsprijzen. (niet cumuleerbaar met de vroegboekkorting)
  • Reserveren van de schooluitstap (en eventuele consumptiebonnen/menu's) is verplicht, tenminste 1 dag voor het bezoek.
  • Reservaties voor een bezoek in het weekend worden aanvaard tot vrijdagmiddag 13.00 uur. De reservatie is in orde zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

 

Leerlingenbrochures

Bobbejaanland is de ideale plaats om wetenschap toegepast, “in real life”, te zien! Leerinhouden die in de klas werden behandeld, kunnen geen leukere voorbeelden hebben dan de  spectaculaire attracties in ons park. Ideaal om de klaspraktijk om te zetten naar de belevingswereld van je leerlingen!

Download hieronder onze leerlingenbundel, die opgesteld is in samenwerking met de lerarenopleiding van Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. De oplossingen en de lerarenbundel kan je opvragen bij het plaatsen van je reservatie.

PDF-pictogramopdrachten_secundair_onderwijs_s2.pdf

Tickets kopen
Kinderen kleiner dan 1m zijn gratis

Nieuwsbrief