U bent hier

  • Kerstcadeau
maandag, december 4, 2017 - 11:59

Speciaal voor jullie stelden we dit jaar een kerstcadeau samen om u tegen te zeggen. Samen met onze vrienden van Comics Station, bezorgen we je uitverkoren ontvanger écht een jaar vol plezier, met stripalbums thuis, in de attracties bij ons of bij één van onze collega’s. 

Een waardevol kerstcadeau!

Letterlijk, want de Silver en Gold Pas bezorgen je heel wat voordelen. Als houder van een Silver Pas krijg je namelijk onbeperkt toegang tot Bobbejaanland én korting in onze shops en restaurants. Ga je graag de sfeer ontdekken in andere parken? Dat kan ook en zelfs een pak voordeliger dankzij een abonnement voor Bobbejaanland.

Een Gold Pas gaat nog net dat beetje verder. Je krijgt dan éénmalig een foto mee naar huis en kan altijd gratis parkeren, ideaal toch? Als we je nu nog niet konden overhalen van het feit dat een abonnement voor Bobbejaanland wel écht een leuk kerstcadeau is, neem dan eens een kijkje op onze website! Daar staan alle voordelen speciaal voor jou opgelijst.

 

Kerstcadeau: meer dan een abonnement voor Bobbejaanland.

Dankzij ons kerstcadeau geniet je niet enkel onbeperkt van Bobbejaanland, maar kan je nu ook lezen, op de foto gaan met je favoriete stripfiguren of een heel seizoen langsgaan bij ‘t Plezantste Land. Plezant toch? Én voor alle leeftijden!

Zin in een dagje Comics Station?

Op de foto met de striphelden van vroeger en nu? Je leest het goed, want in onze mooie kerstverpakking, vind je ook een ticket voor Comics Station Antwerp terug. Gratis en voor niets, want de prijs voor een Gold of Silver Pas blijft gewoon dezelfde.

Of toch liever thuis genieten van Kiekeboe of de Smurfen.

De keuze is aan de kersverse abonnementhouder. Met de voucher die we meesturen, geniet hij of zij van een gloednieuw verzamelalbum van Kiekeboe of de Smurfen. Benieuwd naar “De favoriete stripverhalen van Smurfin” of toch eerder naar de avonturen van de familie Kiekeboe in “Bling Bling”? Vertel het onze medewerkers wanneer de voucher ingewisseld wordt bij Bobbejaanland of in de Comics Station Shop.

Zoek niet langer, kies voor het plezantste kerstcadeau

Want als je voor 19/12 besteld, zal je na enkele dagen het kerstcadeau in je brievenbus vinden. Het enige wat jij dan nog moet doen is het pakje onder de kerstboom leggen om iemand op 25 december heel blij te maken.

 

via GIPHY

 

Denk je er graag toch nog even over na? Doe gerust, want onze actie loopt nog tot 7 januari 2018. Dan wordt het nieuwe jaar ineens goed ingezet!

Wij wensen je fijne feestdagen en een spetterend nieuwjaar!