Revolution wordt 35!

Vier het mee op 15 en 16 juni.

Op zaterdag 15 juni mag de langste achtbaantrein ter wereld 35 kaarsjes uitblazen! Kom langs, doe mee aan de Revolution-zoektocht in het park en herbeleef de verschillende gedaantes die de iconische coaster de afgelopen jaren aannam. Zien we je daar?

 

Revolution-zoektocht

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni organiseren we een Revolution-zoektocht in het park! Professor Bones staat klaar op het Welkomsplein om je te ontvangen. Samen met zijn team heeft hij de renovatie van Revolution volledig op punt gezet – op één ding na: een set van 10 gouden tandwielen. Die set zorgt ervoor dat Revolution ook de komende 35 jaar probleemloos zal kunnen rijden.

Help de professor om de wielen te verzamelen en win revolutionaire prijzen - waaronder een wiel van Revolution!

 

Prijzen per zoektocht:

  • Revolution-posters
  • Revolution-souvenirpakketten
  • Revolution-truien
  • Revolution-wiel

 

Voorwaarden zoektocht:

  • De tandwielen liggen verstopt op plaatsen die toegankelijk zijn voor bezoekers.
  • Het is ten strengste verboden om je in private zones te begeven, om over omheiningen te klimmen of in de plantsoenen te zoeken. Overtreding zorgt voor onmiddellijke diskwalificatie van de zoektocht.
  • Wissel je tandwiel om voor een prijs aan de infobalie op het Welkomsplein.
  • Let op: prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. De eerste persoon die zich met een tandwiel aan de infobalie meldt, heeft meer keuze dan de laatste persoon die zich met een tandwiel aan de infobalie meldt.
  • Maximaal 1 prijs per bezoeker.

 

Ontdek de verschillende versies van Revolution

Doorheen de jaren werd er op vlak van muziek en licht heel wat geëxperimenteerd in Revolution. Op zaterdag 15 en zondag 15 juni komen de verschillend soundtracks, lichteffecten en projecties van de attractie wisselend aan bod!

Pik verschillende ritjes mee en ga op een reis in de tijd – van de originele soundtrack tot Capriccio Italien en Bones on the Beach!

 

Neem een kijkje in de geschiedenis van Revolution

Sta je aan te schuiven voor je volgende rit? In de wachtrij van Revolution flitsen we je in de controlekamer terug naar het verleden met heel wat video’s van de beginjaren van de attractie.

Een seizoen vol plezier!
Koop je abonnement online!

Koop je abonnement online!

Tickets vanaf

€ 44,90

€ 26,90